PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.360.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Sto je uzrok rlod ps3 i mogu li ga popravit ja sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
lovvro kaže...

Ha uzrukuje pregrijavanje,dođe do veliki temperatuar,i procesor se odlemi od matčne. . .

Popraviti nemožeš,osim ako nemaš:
 http://www.ebay.com/itm/PS3-Repair-Reflow-Service-YLOD-NO-Video-Audio-WARRANTY-fast-service-/190576290850#ht_2407wt_1163 

ma da i tada nije 100% siguno. . .


14 godina
neaktivan
He,jedino ako slučajno budeš u Banja Luci imaš čovjeka to radi 100% perfektno i profesionalno i ima sve te sprave,možeš ga kontaktirati
http://www.pik.ba/profil/servis_konzola/
Be Water My Friend
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Mene zanima ono da ga stavim u pec pa da se to opet zalemi kako da to stavim i na koliko stupnjeva

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni se prije jedno pola godine dogodilo da san igra 3-4 dana po 12 sati dnevno i ondjedanput se samo ugasio (i pojavila se poruka pregrijavanje),nakon toga pokasam upalit i dogodi se ono u onom videu,iduci dan samo na prekidaju iza ugasim,pa upalim i sve radi tip top {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
posto imam dva usb utora jel ja trebam kupit onaj adapter sa vise ulaza ako zelim vise joysticka? i da li se fifa moze instalirat na hdd na ne jailbreakan ps
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
nemres spremit igru s diska na hdd da se to moze nebi jailbreak radili
maxy
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
joze kaže...
posto imam dva usb utora jel ja trebam kupit onaj adapter sa vise ulaza ako zelim vise joysticka? i da li se fifa moze instalirat na hdd na ne jailbreakan ps

Moze ako kupis na PSN-u

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
neaktivan
joze kaže...

Ne treba ti adapter. Bezicno se spajaju na konzolu. USB je samo za punjenje. Mislim da ih moze biti spojeno 8 u isto vrijeme.

Gamepadove mozes puniti i na USB-u od kompjutera.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
aha sta se tice usba uzea sam 4port usb slim stand koji se samo natakne na lijevu stranu psa i izgleda kao dodatak i to samo za 15eura u njemackoj.ovdje je recimo uncharted 2 30eura, koliko je kod nas?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da ali imam i onaj move sa kamerom - to sve ide na usb
17 godina
neaktivan
joze kaže...
aha sta se tice usba uzea sam 4port usb slim stand koji se samo natakne na lijevu stranu psa i izgleda kao dodatak i to samo za 15eura u njemackoj.ovdje je recimo uncharted 2 30eura, koliko je kod nas?

Polovni mozes naci bez problema za 150kn i manje.

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko kosta popravak ylod za ps3 i dali se to isplati

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Koliko kosta popravak ylod za ps3 i dali se to isplati

previse,ne,jer ce ti maximalno durat kojih 6 mjeseci nakon yloda,jedino probaj prodati sad takvoga kakav je kazes da nikad nije bio popravljan zak ojih 300-400kn i kupio neki novi/rabljeni slim :P

vatefak is going on :D
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja mislim da to nije ylod jer se nakon 15-20 sec upali se zeleno pa plavo pa zeleno blicne i treperi crveno da to nije otisao naboj mozda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel tko probao prebacit konzolu sa CEX  u DEX?i dal se to trenutno isplati,jer kolko vidim pokrenuli su samo par backup-ova koje je do sad bilo moguče igrati samo sa true blue dongle-om

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel to mozda do napajanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Sad ka ponovno ukljucio pocne se palit izlazi ledenkasti zrak,ventilatori pocnu radit najjace i on se onda ugasi blica crveno svjetlo(nema zutog)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lovvro kaže...

Moj savjet ti je da nakon malo dužeg igranja PS3 ostaviš još nekih 15ak minuta u pozadini, jer ti kad njega isključiš odmah nakon prestanka igranja njemu se hladnjaci ugase i onda dolazi do pregrijavanja.

Ostaviš ga u pozadini, i onda se neće opterećivati,a hladnjaci će ohladiti komponente.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 10:17 (Keops).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupujem tv za ps3 i zanima me kakvi su najisplativiji,ima li na ps3 razlike u grafici kod lcd-a sa rezolucijom 1366*766 i lcd-a koji je full hd? Te dali su odstupanja jako velika i koji se više isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Kupujem tv za ps3 i zanima me kakvi su najisplativiji,ima li na ps3 razlike u grafici kod lcd-a sa rezolucijom 1366*766 i lcd-a koji je full hd? Te dali su odstupanja jako velika i koji se više isplati?

razlike izmedu sd i full HD tv ima,i to velike (barem meni subjektivno)

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ima razlike i na sd izgleda dobro a na full hd odlicno

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A HD ready je pretpostavljam sličan FHD-u s određene udaljenosti? A kako stoji sa hdmi kablom sd?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:08 (glikoprotein).
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Razlika izmedu SD-a i FullHD-a je ogromna, a razlika izmedu HDReady-a i FullHD-a je subjektivno mala koju neces primjetit igranjem na PS3, ali ako je razlika u cijeni izmedu full i ready mala tada obavezno uzmi full (cisto da se pripremis za buducnost).

SD rezolucija je        720*480   

HDReady rezolucija je   1280*720

FullHD rezolucija je     1920*1080

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Jel se da skinuti kod novih konzola verzija fw na nižu bez e3 flashera?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

uopce nije ogromna razlika jal sam sam testiro kod frenda full hd i veliki crt.stavili smo jednog pored drugih iz daleka i crt izgleda supera dok se gleda blizu onda se vidi razlike u rezoluciji.al najbolje je uzet po meni monitor led full hd za 1000kn 24 incha

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

uopce nije ogromna razlika jal sam sam testiro kod frenda full hd i veliki crt.stavili smo jednog pored drugih iz daleka i crt izgleda supera dok se gleda blizu onda se vidi razlike u rezoluciji.al najbolje je uzet po meni monitor led full hd za 1000kn 24 incha

Daš link?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zaboravio sam ima i na njuskalu novih....{#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

dajte mi recite npr. kupim igru (battlefield3) i hocu igrati online i kaze mi da trebam unesti cdkey,unesem i kaze mi da je iskoristen?!kak sad?!pa te je to kao kod pc igri da moram kupiti accaunt?dajte mi savjet na sta da pazim kada kupujem igre preko njuskala i kako ovaj moj problem rijesiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vecina novih igara ti ima Online Pass koji vezan za tvoj racun.

Vidi na PSN Storeu da li ima Online Pass za BF3. Za MOH je 70kn, vjerujem da je tako i za BF3.

A na njuskalu gledaj gdje pise da nije iskoristen Online Pass ili Online kod.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 9:22 (Chaky).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice