PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.371.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel velika razlika izmedu malog 58cm full hd lcd-a i velikog ful hd led-a

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Pitanje ti bas ne drzi vodu. LED je nova tehnologija i svakako je bolja, ali lakse bi bilo objasnit da si dao model nekog lcd-a i nekog led-a.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

al bi bilo puno bolje na lcd-u full hd nego na debelom jel sam naso za 1500kn mali lcd full hd

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupujem hdd do 100kn

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PEXer kaže...

al bi bilo puno bolje na lcd-u full hd nego na debelom jel sam naso za 1500kn mali lcd full hd

sry al nisam razumija sto si zelija rec.

14 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...
PEXer kaže...

sry al nisam razumija sto si zelija rec.

mislio je jel bi slika i opcenito grafika bila puno bolja na Full HD LCD-u nego na debelom CRT TV-u

pa ja ti iz osobnog iskustv kazem da bi bila bolja naravno,i ja isto imam ps3 na CRT-u a burazov kum ima LCD i sad donio je kmeni F1 2011 i moram reci na ccrt-u se opce nije osjecao onaj osjecaj "brzine" isto tako i sa gran turismom...tako da ti preporucujem da ako imas para za LCD kupi ga :)

samo nemoj mene kriviti ako ti bude izgledalo skoro isto,ja ti to kazem iz svojeg iskustva :D

vatefak is going on :D
13 godina

aha..hvala  na prijevodu :) Grafika bi bila mnogo bolja, znam iz iskustva. Npr. Forzu 3 na x360 sam igrao tako jer nisam ima izbora i kad sam se prebacio, nisam ni ja moga vjerovat koliko je bila razlika. Na CRT-u je sve nekako umanjeno i "nezgrapno"(neznan kako da se drukcija izrazim) , dok je na HD TV-u to bila nova dimenzija u usporedbi. Iako ne vrijed za svakog isto, al po meni se ne isplati koristit ps3 ili x360 na CRT-u

14 godina

poz, 16. cu imat oko 1800 kn i htio bih kupit neki ps3,za pocetak bi si uzeo neki fps kao bf3

i za pocetak bi igrao na monitoru,sta bi mi sve onda trebalo za to?

14 godina
neaktivan
dooma kaže...
Jel ima tko ovdje e3 flasher?

Nemoj koristiti e3 flasher,izašao je software za downgrade bez e3,pričekaj tjedan 2

Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
dooma kaže...
Jel ima tko ovdje e3 flasher?

Nemoj koristiti e3 flasher,izašao je software za downgrade bez e3,pričekaj tjedan 2

...može link da malo to popratimo?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

a na hd monitor spojim s hdmi kabelom i kak imam zvuk

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima na njuskalu za oko 1000kn led full hd monitor 60cm to je bolje nego lcd tv 60cm jel meni treba samo za ps3

maxy
13 godina

LG E2242T -BN u ADM-a

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
offtopic na mobu sam pa me zanima jel 3g trosi vise prometa
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Recite mi dali se može spustiti softwer sa 4.11 na 3.55 (može link za skinut)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li je tko nosio u Sophoslab PS3 za YLOD reflow(popravak)? Ako da, koliko su dobri i koliko uzimaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Da li je tko nosio u Sophoslab PS3 za YLOD reflow(popravak)? Ako da, koliko su dobri i koliko uzimaju?

To možeš i sam popraviti. Otvoriš ga, skineš hladnjak i promijeniš termalnu pastu, isto kao kod PC-a. Jednostavno je.

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Isplati li se kupovati PS3 koji je imao YLOD, ali je popravljen u servisu?

Odnosno, kolike su šanse da se YLOD ponovi, veće ili manje nego da nikad nije popravljan?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina

Nemoj uzeti ovo za sigurno, ali kad sam bio aktivan na PS3-u i PS3 forumima, tad je navodno PS3 sa popravljenim YLOD-om radio još nekih mjesec dana te bi se ponovno pokvario. Uostalom znam frenda koji je dobio YLOD, pa je odnio PS3 na servis i nakon par tjedana PS3 mu se ponovno srušio. Informiraj se, ali ja na tvom mjestu ne bih riskirao.

btw. za informaciju koliko misliš platiti za takav ps3 ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina
neaktivan
Parsto kuna, ne više od 600 za ovo.
Tražim nešto jeftino za sestru koja nije zahtjevna. Nešto da si može bacit malo Tekkena il tak nečeg.

Dao bih do 1000 kn za neku dobru ponudu nemodificiranog PlayStationa ili Xboxa koji nije imao kvar.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina

Nemoj uzimat, u 90% slucajeva se YLOD vrati kroz par mjeseci.

17 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
AlienWare1 kaže...

To možeš i sam popraviti. Otvoriš ga, skineš hladnjak i promijeniš termalnu pastu, isto kao kod PC-a. Jednostavno je.

Nije, treba reflow raditi. Uf, da je samo pasta, sam bi ja to.

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo uzimam od tipa ps3 sa svim kabelima,1 yostickom,za 600kn nikad nije imao ylod-jel se to isplati uzimati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo uzimam od tipa ps3 sa svim kabelima,1 yostickom,za 600kn nikad nije imao ylod-jel se to isplati uzimati,debela verzija,40gb,star 2i pol godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
ak nemas novaca isplati se moj frend je imo 40 gb od kad je dosla do sad mu je dobila ylod a moze ti dobit i sutra il za par fodina
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
imam crt tv i igro sam na 4:3 ekranu kak bi mi izgledalo da stavim na 16:9
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PEXer kaže...
imam crt tv i igro sam na 4:3 ekranu kak bi mi izgledalo da stavim na 16:9

Ako mislis prijeci na 16:9 TV, super ce ti biti.

A na CRT TV, pa u postavkama mislis prebaciti 16:9 ne preporucam i nema logike.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

evo danas sam probo na crt stavit 16:9 i nevalja nekaka je   sve malo i stisnuto.neznam dal da mjenjam iphone 3gs za led monitor jel mi je zao dat mob.a kak se na monitoru zvuk namjesti

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

KRIVA TEMA. . .{#}


Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:02 (HTML5).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice