PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.372.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zas kriva tema pa pitam kak se spoji hd monitor na ps3 i jel trebam imat zvucnike  {#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
PEXer kaže...

zas kriva tema pa pitam kak se spoji hd monitor na ps3 i jel trebam imat zvucnike {#}

Ova tema je sadrzajno povezana s jos dvije teme.

Jedna od njih treba tebi.

www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

trebao bi pomoc.mislim kupiti ps3 pa me zanima na ta da obrotim pozornost kod kupnje?jel ima modela koji su bolji,nekih serija ps koji su sa neko greskom,itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uzmi Slim i to je to.
17 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...
Uzmi Slim i to je to.

Potpisujem.

A mozes prelistati stranice u nazad, jer se to pitanje pojavljuje svakih 2-3 stranice {#}

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel ima mozda koja nasa stranica di mogu kupiti psn kartice putem paypala?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav

Došao sam na varijantu da si spajam PS3 na LG W2240T pa me zanima pošto HDMI kabel spojim sa monitorom i imam sliku a dali mogu zvuk ikako riješit ? da nekako x530 spojim na ps3 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
pozdrav.danas sam uzeo ps3 sa moving dodatkom.mene zanima gledanje filmova i naravno igranje skinutih igara.sve bi to radio koristeci pc i sharing.kad sam ga prvi put upalio updejto sam ga (ne sa interneta).dakle mozete li mi objasnit na sto moram pazit (jailbreak);kad koristim hdd kako sve to zapravo funkcionira.zapravo cd uopce ne bi koristio vec usb ili?dakle posto sam totalno novi samo da me upoznate savjetima malo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ak ga oces jailbrejkat nesmijes ga updejtat

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...
pozdrav.danas sam uzeo ps3 sa moving dodatkom.mene zanima gledanje filmova i naravno igranje skinutih igara.sve bi to radio koristeci pc i sharing.kad sam ga prvi put upalio updejto sam ga (ne sa interneta).dakle mozete li mi objasnit na sto moram pazit (jailbreak);kad koristim hdd kako sve to zapravo funkcionira.zapravo cd uopce ne bi koristio vec usb ili?dakle posto sam totalno novi samo da me upoznate savjetima malo

da,nije bitno kako si ga updejtao,ako si ga updejtao makar preko USB-a nemozes ga vise Jailbreak

vatefak is going on :D
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
ala.. updejta sam ga jer sam ima original igru.provjerit cu verziju sustava.da li se mogu sad slikat ili postoje rjesenja neka za downgrade ili nesto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
ili napravit system restore (oprostite na dva posta na mobu sam ne radi mi edit)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...
ili napravit system restore (oprostite na dva posta na mobu sam ne radi mi edit)

ako ti je verzija sustava vise od 3.55 onda je gotovo nemos vise jailbreak osim ako ne kupis onaj neki flasher za 400kn,jer nije bitno na koji nacin si ga update

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 17:58 (bancic123).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

odneses u servis i ont ti downgrejdaju i jailbrejkaju imas na njuskalu

maxy
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 18:36 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
jel ja mogu to sam napravit i kupit flasher.ja sam u njemackoj jos par dana pa mozda mogu sta jeftinije nabavit.provjeria sam verziju:3.70
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ma odnesi na servis u zg i oni ti sve naprave za 200-300kn

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Joj danas mi se freezeala konzola i morao sam format diska koji je imao 1tb igara,veoma loše.Sad mi treba mjesec dana da se vratim na staro
Be Water My Friend
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
jel tko ima iskustva sa vm-lcd-servis.hr oni rade downgrade
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
isti ovaj servis na njuskalu kaze da se ps sa date code 1c nemogu modificirati a ja imam takav.sta da sad radim
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

onda ga nemres modificirat jbg igraj orginale a i da ga modificiras nemres nove igre igrat

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
ostaje mi jos samo opcija da ga pokusam vratit jer je proslo dva dana od kupnje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni sp3 fat model 40gb krene se upalit pocne puhat da ce slika doci i ugasi e kako to rijesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Brzo pomoc ako neko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Gori zeleno svjetlo krene se upalit i pocne blicat crveno s to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
evo ovako.rekli su mi da ps3 novi u kutiji ne dolaze ispod 3.55 vec sve povise toga.sad mi preostaje samo legalno igrat.sad ako moze recite di mogu nabavljat najjeftinije igre.kako to kod vas ide?kupite par igara pa se minjate?sto se tice jailbraka hoce li ikada doci za 3.70
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovvro kaže...

To mi smrdi na RLOD. Red Light Of Death {#}

Proguglaj. Vjerojatno ti mogu to u servisu privremeno pokrpati, ali moja ti je preporuka da pocnes skupljati novce za drugi PS3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:58 (Chaky).
14 godina
neaktivan
lovvro kaže...

tvoj problem se zove YLOD, guglaj malo o tome

edit: dali je svjetlo bas crveni ili narancasto

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:55 (Luka Ivanković).
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

najprije je crveno onda se pali zeleno i gori nekih 15 sekundi ps3 pocne puhat kao da ce se upalit i ugasi se u crveno i blicca

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...
evo ovako.rekli su mi da ps3 novi u kutiji ne dolaze ispod 3.55 vec sve povise toga.sad mi preostaje samo legalno igrat.sad ako moze recite di mogu nabavljat najjeftinije igre.kako to kod vas ide?kupite par igara pa se minjate?sto se tice jailbraka hoce li ikada doci za 3.70

sumnjam,vise nemozes igrat nove igre makar imas modificirani ps3....najbolje je igrat originale i kupovat imas na njuskalu starije naslove po 50-80kn a ovak novije po malo visim cijenama...kad predjes igru ako ju neces u kolekciji mjenjas ju za neku drugu a ako pak oces nest novije igrat sparas malo vremena i kupis to kaj vec oces....ja trenutno imam 7-8 igara za ps3 ali sam ih presao mozda 20,ono sto nisam vise kanio igrat sam mjenjao dalje ili poklonio...

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
jos me samo zanima fifa 12 jel mogu to spremit na hdd ili negdi posto nije moj cd.i da li se moze skinit film s pca i preko neta shareat na ps pa gledat
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice