A hbg 90% vremana pristupam bugu s moba, tak da mi ne pase da se odlogiram da bih mogao samo citati forum.
Meni i otvaranje teme traje po 10-15 sec,a ne vjerujem da je problem sa chromom, probao i na operi i na jos jednom browseru.
uvijek najsporije otvara m.bug.hr/forum/contributedtopics/
A hbg 90% vremana pristupam bugu s moba, tak da mi ne pase da se odlogiram da bih mogao samo citati forum.
Meni i otvaranje teme traje po 10-15 sec,a ne vjerujem da je problem sa chromom, probao i na operi i na jos jednom browseru.
ista stvar, forum na mobu je katastrofa... potpuno neupotrebljiv
Jel bolje sad?
Brzina mobilnog foruma, jel.
je, bolje je... bar meni
Sad radi kako spada. hvala
Jos jedna potvrda da je bolje, cak i na windows phoneu.
Jel bolje sad?
Brzina mobilnog foruma, jel.
Ne rade:
- - numeracije;
- - Youtube linkovi;
- - Vrh stranice;
- - Mali oglasi...

- - Mali oglasi...
Za male oglase je već rečeno, neće tako brzo natrag, a kad se vrate biti će drugačiji sistem
Neceeeeee dajjjj
Rečeno je da su Mali Oglasi stvar prošlosti.
"Moram napomenuti kako ni izdaleka nismo dovršili sve što smo planirali, dugačka je lista „faze dva“. Jedna od prvih stvari koja nas sada čeka je dorada foruma (ne dizajnerska!), gdje treba urediti i regulirati poseban prostora za izravnu prodaju i kupovinu samih forumaša, umjesto dosadašnjih malih oglasa, koje zajedno sa starim webom šaljemo u mirovinu."
https://www.bug.hr/komentar/bughr-preuzima-duznost-1126
Neceeeeee dajjjj
"Moram napomenuti kako ni izdaleka nismo dovršili sve što smo planirali, dugačka je lista „faze dva“. Jedna od prvih stvari koja nas sada čeka je dorada foruma (ne dizajnerska!), gdje treba urediti i regulirati poseban prostora za izravnu prodaju i kupovinu samih forumaša, umjesto dosadašnjih malih oglasa, koje zajedno sa starim webom šaljemo u mirovinu."
Neceeeeee dajjjj
Rečeno je da su Mali Oglasi stvar prošlosti.
Dok ima njuskala ni netrebaju mi mali oglasi hehe
Problem iz naslova teme je riješen, pa ide pod ključ.
Na ostalim stvarima (m.oglasi, YT, vrh...) se radi, samo malo strpljenja.