kriva tema
Nesto je forum spor, ili je do mog interneta.
Nesto je forum spor, ili je do mog interneta.
Bit ce da je do tebe, ovdje sve radi ok.
Dragi korisnice, trenutno radimo na unapredjenju usluge. Ovo nije bug, ovo je feature.
Popravite to

Kod mene npr. radi perfektno sve.
Također, sve je u redu.
Također, sve je u redu.
Kod mene jos brze nego prije
Ovima kojima je sporo izbrisite predmemoriju i smece ja napravio brzo ko govn

Ja koristim desktop verziju foruma na mobitelu i sve radi odlično.
Ja ne koristim desktop verziju
edit: evo probao desktop verziju i radi ko metak, ali zgodnije mi je na mobu kojeg stalno koristim biti na mobilnoj, ovako moram biti u landscape modu.
budući da mi ne pada na mjesto gdje je većini pamet forum rabiti s nekakve džepne ujdurme*, sve radi ok (na računaljki, jasno).
*ak već nabijam promet (a ne nabijam, jer telefon rabim samo za telefoniranje i sms), plaćao bih bug-u a ne nekakvom teletu-operateru.
Samo pitanje, u kojem ti stoljeću živiš ?
Samo pitanje, u kojem ti stoljeću živiš ?
27. zašto?
Moram i ja priznati da je dosta spor, na mobitelu pogotovo, i ne zeli mi otvoriti youtube video, samo je bijelo kad stisnem na play
Stara verzija je bila osjetno brža.
Da, ako se s Androida tj mobitela- Chrome otvara m bug forum, to traje 15s, tj 15s je bijela stranica prije nego što učita ako ste prijavljeni.
Ako ste odjavljeni ili recimo inkognito m bug forum otvara odmah
Ne otvara yt
Da, mBug je stvarno spor. I kod mene ga otvara cca. 15 sekundi, ali od onda je malo brže. Desktop verzija se otvara instantno.
YT videe ne otvara zbog HTTPS-a. Na desktop verziji Chromea se mora potvrditi otvaranje skripte s nesigurnih izvora i onda videi rade, ali je HTTPS oznaka prekrižena i stranica prikazana kao nesigurna.
Ne otvara YT linkove niti radi vrh stranice.
FF 56.0.2 64bit