Zanima me što mislite koja je od ove dvije kartice bolja za ove novije igre...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
definitivno 4850.
definitivno 4850.
ne sam da je 4860 brza i jaca nego nikako nemoj kupovat 9600 jer je bugovita jako. frend ima i vec je naso 6 igra na kojima mu se blackscreena..ode on u vemil i kaze da mu zamjene, oni odvrte 3dmark i kazu da je sve u redu s njom. i onda nakon 2tjedna poludio kad nije mogo igrat jos jednu igru i otiso sam starim i zamjenili su mu za 9600 od nekog drugog proizvodaca s novim firmwarom.al jos uvijek jednu igru nemre igrat..
definitivno 4850.
Mogo si postavit jos bolje pitanje...hd4850 rules
HD4850 je dosta jača od 9600GT. Također bih ti još preporučao da staviš drugi hladnjak (Accelero S1 + 12 cm vent) jer se kartica dosta grije.
Nemojte širiti dezinformacije da se kartice ruše u igrama. 9600GT su dodlične kartice pa tako i zotacova. Kompotko možda ti frend nije imao sreće pri kupnji, ali su se zotacove kartice na tom čipsetu pokazale jako dobro.(nisu bolje od hd 4850 ali nisu ni loše za one tanjeg novčanika.)
Nemojte širiti dezinformacije da se kartice ruše u igrama. 9600GT su dodlične kartice pa tako i zotacova. Kompotko možda ti frend nije imao sreće pri kupnji, ali su se zotacove kartice na tom čipsetu pokazale jako dobro.(nisu bolje od hd 4850 ali nisu ni loše za one tanjeg novčanika.)
HD4850 je dosta jača od 9600GT. Također bih ti još preporučao da staviš drugi hladnjak (Accelero S1 + 12 cm vent) jer se kartica dosta grije.
I mali ispravak. Jača je i od 9800GTX, a u rangu 9800GTX+.