R9 290/X club

poruka: 1.726
|
čitano: 272.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
R9 290/X club

neda se jer samo xfx se mogu otkljucat u potpunosti {#}

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
R9 290/X club

Majstori jeli bi se ovo isplatilo instalirati na grafu?

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
R9 290/X club

hopla http://www.pcekspert.com/novost/amd-radeon-r9-390x-glasine/{#}

dve te u cf i 4k / 60fps lock AAA naslova za 2k15 je garantiran a o full HD-u ,2k rezama netreba trosit rijeci {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 18:09 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Re: R9 290/X club
Zizo kaže...

Apsolutno, slično ko Accelero Hybrid mi se čini.

15 godina
zagi988 kaže...
Zizo kaže...

Apsolutno, slično ko Accelero Hybrid mi se čini.

po meni je bolje stavit full cover block , a ako se nema custem vodeno  onda definitivno pun pogodak

13 godina
4mal kaže...

hopla http://www.pcekspert.com/novost/amd-radeon-r9-390x-glasine/{#}

dve te u cf i 4k / 60fps lock AAA naslova za 2k15 je garantiran a o full HD-u ,2k rezama netreba trosit rijeci {#}

još da cijena ne bude 25000 kuna {#}

15 godina
neaktivan

Na mojoj konfi leti! I naravno, izgleda odlicno.

17 godina
R9 290/X club

lol ovo mi se skidalo 5 sati al ok, ispaltilo se moj cf ovo zvace ko beba zvekcu nisam se tome nadao {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 20:31 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

lol ovo mi se skidalo 5 sati al ok, ispaltilo se moj cf ovo zvace ko beba zvekcu nisam se tome nadao {#}{#}

zvace moj single, a pogotovo tvoj cf.

17 godina
R9 290/X club

nemogu pokrenut samo ovaj reflections javlja mi da nemam neki fajl hmm ?

i cf ne funkcionira u elemental demou (prikaze se cross bar) barem ne sa R9 290 bilo 32 bit ili 64bit batch dok single pokrece fluidno kod oba batcha {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 20:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
R9 290/X club

Ja trebam help.
S 14.4 driverom i Mantle-om, igram BF4 na 60 FPS ali se zna srozat na 20 pa čak i 15 kod eksplozija.
S 13.10 driverom imam 40-ak FPS stabilno.
Rezolucija ekrana je 1024x768...
Zakaj? 

Znam da je proc slab i da je rezolucija waaaaaaaaay to small za ovu graf ali nema mi logike tolki frame drop kad je bez Mantle-a stabilno.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
R9 290/X club

lol za rezu ekrana sama reza ti bca cijeli rig zato imas problema mjenjaj to podhitno !

edit : i proc ti bc-a isto

zasto si pobogu kupio tako jaku grafu na ovakva slab rig osim ako neces u blizoj buducnosti nadogradit ili promjenit nema uopce smisla

bdw sam si si odgovorio na postavljeno pitanje {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 22:45 (4mal).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
R9 290/X club

Al ne kuzim kak mala rezolucija radi bottleneck... moja logika - sto manja rezolucija - vise frameova.
Al kod ovog cuda nije tak, ona kad stavim da rendera na duploj rezoluciji pa scalea na rezoluciju ekrana dobije u pola vise frameova.

Proc i nije tolki bottleneck jer kad stavim 1080p ekran, ima stabilno 60-ak FPS.

Da, ustvari sam si sam odgovoril... 

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
zagi988 kaže...

Al ne kuzim kak mala rezolucija radi bottleneck... moja logika - sto manja rezolucija - vise frameova.
Al kod ovog cuda nije tak, ona kad stavim da rendera na duploj rezoluciji pa scalea na rezoluciju ekrana dobije u pola vise frameova.

Proc i nije tolki bottleneck jer kad stavim 1080p ekran, ima stabilno 60-ak FPS.

Da, ustvari sam si sam odgovoril... 

Ne kužiš ti puno toga dok si stavija 290-ku uz taj proc

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
12 godina
R9 290/X club

Zagi taj proc bi za tvoju grafu realno trebao bit enorman botleneck nazalost......

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
R9 290/X club

dobre vijesti, znaci za 5-6 godina cu se igrat u 4K {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R9 290/X club

Evo došla seka staroj r9 290x iz Njemačke :) E usput ako će netko slagati crossfire i eyefinity. Radi na x58 matičnima ( barem unigine valley ) , al ne radi ak su monitori u potrait modu. Umro sam dok to nisam skužio

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R9 290/X club

uspio taman prije ljetnih temperatura složit cooler

samo me zanima kako se spoji cooler da se nečuje zviždanje ono jer nisam shvatio jel ga treba ubost samo u molex i u 12v conector ili molex i u grafu i u 12v conector

trenutno je samo na molex-12v

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kamikaza1600vti kaže...

samo me zanima kako se spoji cooler da se nečuje zviždanje ono jer nisam shvatio jel ga treba ubost samo u molex i u 12v conector ili molex i u grafu i u 12v conector

samo u molex, u grafu neide vise nista, ali probaj i na 7v pa vidi temp...{#} (hvala mom fanu za td, nebus jos dugo;)

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 1:41 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Kamikaza1600vti kaže...

samo u molex, u grafu neide vise nista, ali probaj i na 7v pa vidi temp...{#} (hvala mom fanu za td, nebus jos dugo;)

ma probao sam u 12V molex i još sam ga spojio na grafu, ali onda lagano cvili osim ak vent ne pojačam na 100%, temp su sve bile oke i radila mi je i krivulja fan controla

tako da ostaje samo na molex 12V i to je to

hvala Stjepanj {#}

13 godina
ipetrovs kaže...

Evo došla seka staroj r9 290x iz Njemačke :) E usput ako će netko slagati crossfire i eyefinity. Radi na x58 matičnima ( barem unigine valley ) , al ne radi ak su monitori u potrait modu. Umro sam dok to nisam skužio

Misliš da je 2 x 290x ok kombinacija na jači i7 prve generacije ??? Najozbiljnije pitam....

17 godina
R9 290/X club

evo ja cu ti odgovorit bice mali bc- ali nista spomena vrijedno tj. nezamarivo  nemoj ocat grafe i klokni proc kolko ide (idealno 4.2 do 4.5Ghz) uzivaj u cf-u,te ugasi ULPS {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 20:55 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
R9 290/X club

Evo kako diše moja nova XFX R9 290 u BF4.

Link na full rez sliku

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R9 290/X club

Sve šta sam probao ( crysis warhead, crysis 3, betmene... ) grafe su po msi afterburneru zakucane na 100 % iskoristivosti. Muči me jedino orginalni crysis jer skaliranje je za ubit se. Ostale igre su zakucane na 60 fps-a. Jedino me živcira/muči šta portrait eyefinity ne radi, a landscape eyefinity ima zumiranu sliku na perifernim monitorima zbog FOV-a. Tu i tamo imam i screen tearing al otkad je dp monitor glavni to je svedeno na minimum. Uglavnom, driveri su problematični, hardver je mrak. Dakle, bottlenecka nema. Inače, ovaj core i7 970 tuče najnovijeg haswella kad je svih dvanaest threadova u funkciji

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 22:23 (ipetrovs).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovisi o rezi, al mislim da možeš držati 60 fps-a na jednom monitoru, a na eyefinity-u pogotovo. Monitori se tak i tak osvježavaju 60 puta u sekundi, tak ak sa haswellom imaš npr. 80 frejmova, a sa core i7 930 62 nećeš skužit razliku, tj. bit će fluidno i s jednim i sa drugim

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 22:18 (ipetrovs).
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

evo ja cu ti odgovorit bice mali bc- ali nista spomena vrijedno tj. nezamarivo  nemoj ocat grafe i klokni proc kolko ide (idealno 4.2 do 4.5Ghz) uzivaj u cf-u,te ugasi ULPS {#}

Zašto da ugasim ULPS?

13 godina
ipetrovs kaže...

Sve šta sam probao ( crysis warhead, crysis 3, betmene... ) grafe su po msi afterburneru zakucane na 100 % iskoristivosti. Muči me jedino orginalni crysis jer skaliranje je za ubit se. Ostale igre su zakucane na 60 fps-a. Jedino me živcira/muči šta portrait eyefinity ne radi, a landscape eyefinity ima zumiranu sliku na perifernim monitorima zbog FOV-a. Tu i tamo imam i screen tearing al otkad je dp monitor glavni to je svedeno na minimum. Uglavnom, driveri su problematični, hardver je mrak. Dakle, bottlenecka nema. Inače, ovaj core i7 970 tuče najnovijeg haswella kad je svih dvanaest threadova u funkciji

a u kojoj je to igri 12 threadova u akciji?

13 godina
protjeran
BoobZ kaže...
ipetrovs kaže...

a u kojoj je to igri 12 threadova u akciji?

pa nije nigdje napisao da ga tuce u igri a sad dali je mislio na to(sumnjam)...no i usporedba mu je kriva nek ga usporeduje s 6c/12t haswellom...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 22:37 (Stjepanj).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice