Prvi put OC-rezultati fenomenalni

poruka: 9
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Frendu je dropo fps u Rustu pa reko ajde idem do njega da probamo ''overclockat'' grafu,nisam ni ja znao kak oc-at al pogledao sam par videa na yt-u i da se moze preko amd radeon settingsa.

Testirali smo na gta v benchmarku,ne znam ni sam sto sam tocno pojacao al briem da sam dirao nesto po mhz ali gle zasto bi oni napravli takav program pa valjda je siguran.Maxam ja to do kraja runamo stress test i max 81C sto je okej.

Usli mi u gta isti settingsi kad ono digne sa 60 fpsa na 90 pa znalo do 100,ja bio sav u cudu gledam kako tako mogu boostat fps lagano.Idemo mi na opet na yt,pogledamo settingse za r9 370 kad ono FPS isti na njegovoj grafi.

Mene samo zanima dali to moze biti stetno i jel taj radeon settings mozda on sam sebi optimizirao igricu tako da kad ja mijenjam settingse da to ne utjece na fps ili to stvarno funkcionira.

Radi se o r7 360 grafi s jednim ventom. i5 7500 stock te 8gb rama

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 22:01 (karlo125).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Was ist das?

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Prvi put OC-rezultati fenomenalni
Ne moze se r7 360 niti pribliziti r7 370 jer je r7 370 skoro fuplo jaca kartica. Nakon oc je pozeljno istestirati grafa sa npr unigine heaven pa vidis do koliko idu temp pa kasnije namjestis fan curve u trixx, msi afterburneru ili nekom drugom programu, jer ako su previsoke temp grafa ce poceti throthlati.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Ne moze se r7 360 niti pribliziti r7 370 jer je r7 370 skoro fuplo jaca kartica. Nakon oc je pozeljno istestirati grafa sa npr unigine heaven pa vidis do koliko idu temp pa kasnije namjestis fan curve u trixx, msi afterburneru ili nekom drugom programu, jer ako su previsoke temp grafa ce poceti throthlati.

Kolko cujem fan ide sam,veli frend kad je na netu je tiho,kad je u igri onako se malo pojaca a kad je zahtjevno onda se cuje dost.

Al koji vrag je onda s njegovim fpsom jer velim ti lik dobiva isti fps s istim settingsima ko i r7 370.To mi je jedino cudno.

BTW temperature uopce nisu veli mi da kad surfa netom 30-35C a kad igra da mu je max 70C a inace 60C

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 10:51 (karlo125).
17 godina
Moze dobiti isti fps ak je r7 370 na nekom slabom procesoru pa nije iskoristena jer nema ama bas nikakve sanse da je i i blizu r7 370.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina

R7 260x je jača od r7 360, pa i nju r7 370  podere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Moze dobiti isti fps ak je r7 370 na nekom slabom procesoru pa nije iskoristena jer nema ama bas nikakve sanse da je i i blizu r7 370.

Da imas pravo radi se o fx 6300,izgleda da je onda velika razlika izmedu i5 7500 i fx 6300

12 godina
neaktivan
karlo125 kaže...
Patrick_cro kaže...

Da imas pravo radi se o fx 6300,izgleda da je onda velika razlika izmedu i5 7500 i fx 6300

A daj mi reci da se radi naprimjer o i7 dali bi se dobilo jos vise fpsa kad bi se naravno overclockalo jer imam ja i7 pa mogu ubacit u frendovu kantu da isprobamo...

12 godina
odjavljen
karlo125 kaže...
...

A daj mi reci da se radi naprimjer o i7 dali bi se dobilo jos vise fpsa kad bi se naravno overclockalo jer imam ja i7 pa mogu ubacit u frendovu kantu da isprobamo...

Ne bi dobio ništa više fps-a. Ta i5 7500 je dovoljna i za puno jače kartice od 360ke. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice