Ako je CX400 drzati ce bez problema, to je bestija od napajanja.
Na CX400 lagano idu i jače grafičke kartice, tako da slobodno stavi tu 4850 na taj PSU.
Ako je CX400 drzati ce bez problema, to je bestija od napajanja.
Sve cu vidit sutra pa cu ti javit...Uff da bar bude CX400,napokon da dobijem neku dobru grafu da igram BF3 :D Gledao sam mnoge teme o mojoj staroj grafi HD 4350...Mnogi pljulju na nju i pricaju da je losa grafa te da nije za igranje...Meni je Super :D Igrao sam sve na njoj...Cak pokrece i Mass Effect 3 bez ikakvih problema,cak i na mom starom jednojezgrenom AMD Sempronu 2.0ghz xD
Pa i nije za igranje na normalnim rezolucijama, to je office grafa.
Taj procesor nikako nemože ispratit tu grafu 100%, pogotovo na nižim rezolucijama. Znam iz osobnog iskustva.
Tebi je slika avatara zalman hladnjak na 4850-ki, ne?
Nego, za autora teme - jesi siguran da je na toj grafi ddr5? Nisam čuo za te modele pa me zanima.
Tak je! Sliko sam ju prije nekih pola godine.
Autoru: Ta 1Gb ddr5 verzija je čist Ok grafa za tvoje potrebe, neusporedivo jača od tvoje sadašnje. Samo OC taj procesor, ide on na nekih 3Ghz pez problema i uz tvojih 3 gige rama imaš sasvim dobar komp. Ja sa svojom konfiguracijom igram bf3 bez problema.
Ja imam osjetno jači procesor (1 jezgra više, novija arhitektura i veći radni takt), 1 GB više radne memorije i običnu HD 4850 s 512MB GDDR3.
Grafu sam clockao s 625/993 na 685/1075 i to nije najveći mogući clock (nije m ise dalo dalje, a imam gore Accelero L2pro).
Mogu reći da BF3 radi, ali radi jedva. Na 1680x1050 sve na low, s FOV 85 (a ne 90 što je max) mi varira 30-60 FPS (ponekad i više), a prosječno oko 40-45 FPS.
E sad, HD 4850 s 1GB GDDR5 je osjetno jača kartica i što se toga tiče prihvatljiva je za BF3, no ono što mene zabrinjava kod autora teme je slab dvojezgreni procesor i samo 3GB radne memorije. Rekao bih da je konfa super za veliku večinu igara, no čisto sumnjam da će Battlefield 3 raditi glatko/prihvatljivo. Procesor je kočnica.
Mislim da je CX400...Ali nije mi tesko uzet drugu napojnu jedinicu....
CX400 je ako se ne varam baziran na S12II SeaSonic konstrukciji i drži kartice sa puno većim TDPom. Minimum bi bio neki Fortron FSP 350/400 kojeg se nađe za 70/150Kn i jače. Btw HD4850 sa GDDR5 memorijom je na 725MHz potpuno jednaka HD4870 koja na 1.680x1.050 gura Battlefield baz problema, ali u paru sa nekim boljim procesorom, poželjno Dualcem sa HTom ili Tripleom/Quadom jer igra zahtjeva dosta procesorske snage zbog modela destrukcije.
meni je ta graficka dno dna ja sam tako imao 8800GT i upgrade uradio na 4890 OC verziju i bio sam razocaran koliko je loša graficka
dobra je za DX9 naslove ali sve poslije toga je cista muka
BF3 multiplayer isao na LOW ponekad ispod 30 FPSa i nju brzo zamjenuo za 5770 i milion puta bolja graficka, to me zacudilo jer po specifikacijama 4890ka bi ju trebala poderat doslovno ali et BF3 ne voli 4xxx kartice nimalo
bolje da uzmes 6770ku. Moja preporuka. odlična je graficka za male pare :)

Moguće je sve. Koje drivere imaš? Meni su 12.7 pravili probleme sa HD5670, pa sam se vratio na najbolje, 12.4.
Na CX400 lagano idu i jače grafičke kartice, tako da slobodno stavi tu 4850 na taj PSU.
U vezi sa ovom napojnom jedinicom uopce nije CX400 ni ona druga...Danas sam otvaro i na napojnoj jedinici pise : KY-400ATX P4 . Nezz za tu proizvodnju jer nikad nisam cuo...Ali ako netko zna nek kaze dali moze ova 4850 na to napajanje....
Radi se o MS napajanju, ulozi u novo napajanje.
Da, MS napajanje. Ja ne bih išao na 4850 s tim napajanjem nikako.
Onda uzimam Crosair CX430...
na onoj pik.ba stranici sto si bio stavio link na graficku imas lc power napajanja od 30 do 55 km-ova (polovna, naravno)...
Znaci ovako : Kupujem 550w Super Silnet Napojnu Jedinicu i PowerColor ATI Radeon HD 4850...Hvala svima koji su pisali u ovoj temi zeleci mi pomoci :D
Powercolor je jedini manufacturer koji je napravio HD 4850 sa GDDR5 memorijom, zato je ATI otkazao ikakvu suradnju sa njim.Jer se HD4870 nisu radi toga prodavale, na 750MHZ su te 4850 bile identicne Radeonu 4870.
Da nisi malo pobrko? Powercolor i dan danas sarađuje sa ATI/ADM-om.
U pitanju je bio Gainward sa svojim GLH modelom HD 4850 GDDR5, nakon sto je odbio da povuce taj model sa trziste zbog kanibaliziranja prodaje HD 4870 modela, ATI/AMD je prekinuo sve isporuke chipova doticnom proizvođacu, i od tada Gainward samo stanca Nvidiu.
I mislim da ta PowerColor jer GDDR3, jer se samo Gainward usudio da napravi HD 4850 sa GDDR5 memom.
http://www.vtx3d.com/products_features.asp?id=104 powercolor sa gddr5 memorijom