U graficke kartice se bas puno i ne razumijem, ali treba mi neka dobra da mogu igrati ove novije igre, te da nije preskupa.Ako moze koji savjet sta da uzmem...
U graficke kartice se bas puno i ne razumijem, ali treba mi neka dobra da mogu igrati ove novije igre, te da nije preskupa.Ako moze koji savjet sta da uzmem...
A koliko je tebi skupo? Navedi ostatak konfiguracije da znamo što bi ti preporučili, s ove slike koju si priložio ne može se ništa otkriti ni zaključiti!
A koliko je tebi skupo? Navedi ostatak konfiguracije da znamo što bi ti preporučili, s ove slike koju si priložio ne može se ništa otkriti ni zaključiti!
Pa ne znam, ima li ista da valja oko 1200 kn, ili max 1600kn.Evo jos koja slika
http://slike.hr/slike/2/2_ebb40.jpg
http://i56.tinypic.com/1zlrxpl.jpg
Ako uzimas uzmi najvecu koju vidis, a ako kupujes, tu vec moras malo razmisljati.
Gledaj, bit ću brutalno iskren: Ne isplati ti se na ovu konfiguraciju kupovati ništa skuplje i bolje od ove koju imaš. Ako želiš igrati novije igre, radije tih 1600kn koje imaš čuvaj, pa kad skupiš još nešto para zamijeni komplet matičnu, rame i procesor, a onda kupiš dobru grafičku karticu. Ovo je nažalost preslabo za bilo kakav gaming s novijim naslovima
Updateaj ploču na zadnji BIOS F10E,
kupi si Athlona II X3 serije 4xx (koji god nađeš),
onda si dodaj još 2GB DDR2 RAM-a,
te recimo jednu štedljivu grafu.
Vjerovatno imaš nekakvo smeće od napajanja,
ubodi si bar LC Power 550W Silent,
te recimo 4850/250/itd...
Samim time si unaprijedio stroj 300%,
jer sa 1GB RAM-a i Sempronom ti ni najbolja grafika ne pomaže.
Dakle:
2GB RAM
Athlon II X3 4xx
LC Power 550W Silent /// 460W Green Power
ATi 4850 /// nVidia 250GTS
Gledaj, bit ću brutalno iskren: Ne isplati ti se na ovu konfiguraciju kupovati ništa skuplje i bolje od ove koju imaš. Ako želiš igrati novije igre, radije tih 1600kn koje imaš čuvaj, pa kad skupiš još nešto para zamijeni komplet matičnu, rame i procesor, a onda kupiš dobru grafičku karticu. Ovo je nažalost preslabo za bilo kakav gaming s novijim naslovima
Definitivno! S ovim Sempronom i 1 GB RAM-a jednostavno nema igranja novih stvari, da se stavi i ne znam kak dobra grafička. Za nekih 2000 kn se napravi jako dobra zamjena, tak da vrijedi preporuka za čuvanje love još jedno vrijeme (scenesports, zapravo možeš i prodati ovo svoje i trebal bi imati dosta za kupovinu novog).