Ja se bojim posljedica koje će nastupit nakon 10ak godina života u mikroklimi koja je toliko ispunjena svim bežičnim signalima, jel može biti u kući 100 uređaja da su svi bežični a da nije štetno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se bojim posljedica koje će nastupit nakon 10ak godina života u mikroklimi koja je toliko ispunjena svim bežičnim signalima, jel može biti u kući 100 uređaja da su svi bežični a da nije štetno.
Kakvih posljedica?
Joj,znam da ovo nije topic za takve stvari,ali kad je jedan od najaktivnijih...
Moze netko pomoc oko critical process died win 10?
Kakvih posljedica?
Za takve pizdarije preporučam magnetsku terapiju he,he.Ova stvarćica upija sva zraćenja u sobi.Ljudi koji to prodaju se kunu u efikasnost A i pod guzicom je fino,mekano a ćak i grije
Nadam se da se šališ.
No, ajmo manje o glupostima, a više o seriji 900.
Hvala.
Nadam se da se šališ.
No, ajmo manje o glupostima, a više o seriji 900.
Hvala.
Ozbiljan sam,samo ne vjerujem u tu učinkovitost.Sluzi mi kao podguzalo a dobio ga na poklon od moje lakovjerne babe,koju su oderali za 100 eura i uvjerili da upija sva štetna zraćenja.
No dosta od mene,vratimo se u stvarnost
PS
Bolje da mi je 240gb ssd poklonila
zakaj kad su obje kartice monstrumi i gotovo izjednaceni
mene zanimaju konbinacije multy gpu-a npr fury x i 980ti ;-)
Dobro pa nismo 24/7 ozračeni odašiljačima mobilnih operatera pa se treba brinuti o PC bežičnoj periferiji . To na stolici ne služi ničemu, jedini lijek je da zidove obložiš olovom.
edit
e da serija 9xx
Brinu li vas DX 12 perormanse?
Dok ne izadje neka dx12 pucačina takve tetris igre me ne zabrinjavaju
Koliko sam vidio po internetu program se zove INNO3D Tune It 2.0 međutim ne mogu nikako naći gdje se može skinuti. Ljudi preporučuju da se koristi EVGA Precision ili Afterburner koji su dosta bolji. Ako uspiješ pronaći javi u temu.
?Mozda s njim uspijem otkljucat voltazu na svojoj 970-ki.
Sa čime to nisi uspio utključati?!pusti te wannabe oc alate i skini nekaj od msi-a ili evga!
ah sad sam vidio par postova unazad ako ne misliš stavljat custom bios nema više pomaka u voltaži od toga!
Realno bi svaka KVALITETNIJA 970 bez vecih problema uz malo igranja u AB trebala radit u gamingu na 1450-1500mhz bez ikakvih modifikacija biosa.
Realno bi svaka KVALITETNIJA 970 bez vecih problema uz malo igranja u AB trebala radit u gamingu na 1450-1500mhz bez ikakvih modifikacija biosa.
nezz kaj misliš reći da ima nekvalitetnu karticu ili da se nezna služiti AB
Vidim da u adm s msi gaming 9xx serijama dolazi igra final fantasy tye 0 hd pa ako ce netko kupovat karticu kod njih s igrom ili je vec kupio i ako nece igrat otkupio bi ju..sorryza off topic.pozz

E sad ispadoh teški laik.Zaboravite da sam išta pitao
Realno kartice s razlogom rade na taktovima na kojima rade i ne bi trebale moći to što govoriš. Da sve mogu bez problema, onda bi takve i dolazile iz kutije.
Realno kartice s razlogom rade na taktovima na kojima rade i ne bi trebale moći to što govoriš. Da sve mogu bez problema, onda bi takve i dolazile iz kutije.
Isto tako "realno" velika večina 970ki radi na taktovima preko deklariranih tvorničkih u sam dva klika u AB,i što sad..?
Zona komfora je na maxvellu ogromna ;)
Isto tako "realno" velika večina 970ki radi na taktovima preko deklariranih tvorničkih u sam dva klika u AB,i što sad..?
To ne mijenja činjenicu ni razloga zašto dolaze na taktovima na kojima dolaze.
nezz kaj misliš reći da ima nekvalitetnu karticu ili da se nezna služiti AB
Izgleda da ja pričam Španjolski jel?Evo ovo moje smeće od kartice,kako ste rekli, se muči na bjednih 1554 mhz sa 1.2v!Moje pitanje je bilo kako da otključam voltažu i prodjem firestrike s 1554 mhz,jer bez podizanja to nemoze bez artefekata.U igrama će to lako proći jer nije konstantno 100% opterećena
Izgleda da ja pričam Španjolski jel? Evo ovo moje smeće od kartice,kako ste rekli, se muči na bjednih 1554 mhz sa 1.2v!Moje pitanje je bilo kako da otključam voltažu i prodjem firestrike s 1554 mhz,jer bez podizanja to nemoze bez artefekata.U igrama će to lako proći jer nije konstantno 100% opterećena
nitko ti nije rekao da ti je kartica smece, vecina gtx970 ide na 1500+mhz, ocigledno i tvoja!
No ovo sto ja vidim kartica ti je radila na preko 1530+mhz konstantno, imas mali skok na pocetku grafa(to je valjda ovih 1550+mhz)
gpu load ti je takoder konstantan(predpostavljam takoder na 99%), na drugoj slici se ne vidi gpu usage!
kad otvoris gpu-z ne diraj nista i ne klikaj , stavis da ti ocitava svake 1sek, i sve ce ljepo pisati i samo roknes "ss" s print screen tipkom!
inace 3dmark je malo zahtjevniji na vecim/maximalnim taktovima i u njemu karticu treba extra ohladiti! dakle ventove na 100% par minuta da kartica padne na najnize temperature pa onda vrtiti test
Izgleda da ja pričam Španjolski jel?Evo ovo moje smeće od kartice,kako ste rekli, se muči na bjednih 1554 mhz sa 1.2v!Moje pitanje je bilo kako da otključam voltažu i prodjem firestrike s 1554 mhz,jer bez podizanja to nemoze bez artefekata.U igrama će to lako proći jer nije konstantno 100% opterećena
Gdje živiš, tj. u koji kontenjer inače bacaš smeće ?
Hahahahadobra!!
lp
Moze mi netko proslijediti jedan jednostavan tutorial za fleshanje gtx970!
Moze mi netko proslijediti jedan jednostavan tutorial za fleshanje gtx970!
Nema jednostavnog, svi su na engleskom
http://www.overclock.net/t/1523391/easy-nvflash-guide-with-pictures-for-gtx-970-980
Samo nemoj zaboravit spremit svoj orginal BIOS,da poslije možeš ga opet vratit!!
I nemoj stavljat BIOSE od drugih kartica!!
Moram priznat da sam ja to nekao jednostavnije radio!!
1.)diseblaš GPU u device menageru
2.)u isti folder staviš Nvfalsh i BIOS
3.)shift+desni klik "open command window in here"
4.)upiši Nvflash --protectoff
5.)Nvflash -4 -5 -6 X.rom (X,ime novog BIOSa)
6.)enejblaš opet GPU i restart
ILI
samo uzmeš bios i preneseš ga u nvflash i pratiš što u cmd upute govore!
Mislim da je ovaj zadnji najjednostavniji!!
Uglavnom nikad lakše nije bilo flashat GPU!!