Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 964.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
Tonči kaže...
 Nadam se da ćemo u nekoj bližoj budućnosti imati bez-kabelnu periferiju u 100% slučajeva, od zvučnika i tipkovnice/miša, do USB hubova, vanjskih diskova, punjača svih vrsta... sve bežično. :)

Ja se bojim posljedica koje će nastupit nakon 10ak godina života u mikroklimi koja je toliko ispunjena svim bežičnim signalima, jel može biti u kući 100 uređaja da su svi bežični a da nije štetno.

Battlelog: Glavas_ZG
16 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
Tonči kaže...
 Nadam se da ćemo u nekoj bližoj budućnosti imati bez-kabelnu periferiju u 100% slučajeva, od zvučnika i tipkovnice/miša, do USB hubova, vanjskih diskova, punjača svih vrsta... sve bežično. :)

Ja se bojim posljedica koje će nastupit nakon 10ak godina života u mikroklimi koja je toliko ispunjena svim bežičnim signalima, jel može biti u kući 100 uređaja da su svi bežični a da nije štetno.

Kakvih posljedica? 

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Joj,znam da ovo nije topic za takve stvari,ali kad je jedan od najaktivnijih...

Moze netko pomoc oko critical process died win 10?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Glavas_ZG kaže...
Tonči kaže...

Kakvih posljedica? 

Za takve pizdarije preporučam magnetsku terapiju he,he.Ova stvarćica upija sva zraćenja u sobi.Ljudi koji to prodaju se kunu u efikasnost  A i pod guzicom je fino,mekano a ćak i grije

16 godina
odjavljen

Nadam se da se šališ.

No, ajmo manje o glupostima, a više o seriji 900. 

Hvala.

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Dobro pa nismo 24/7 ozračeni odašiljačima mobilnih operatera pa se treba brinuti o PC bežičnoj periferiji . To na stolici ne služi ničemu, jedini lijek je da zidove obložiš olovom.

edit

e da serija 9xx 

Brinu li vas DX 12 perormanse?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 21:10 (XXX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nadam se da se šališ.

No, ajmo manje o glupostima, a više o seriji 900. 

Hvala.

Ozbiljan sam,samo ne vjerujem u tu učinkovitost.Sluzi mi kao podguzalo a dobio ga na poklon od moje lakovjerne babe,koju su oderali za 100 eura i uvjerili da upija sva štetna zraćenja.

No dosta   od mene,vratimo se u stvarnost

PS 

Bolje da mi je 240gb ssd poklonila 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 21:12 (centis).
17 godina

zakaj kad su obje kartice monstrumi i gotovo izjednaceni

mene zanimaju konbinacije multy gpu-a npr fury x i 980ti ;-)

11 godina
neaktivan
XXX kaže...

Dobro pa nismo 24/7 ozračeni odašiljačima mobilnih operatera pa se treba brinuti o PC bežičnoj periferiji . To na stolici ne služi ničemu, jedini lijek je da zidove obložiš olovom.

edit

e da serija 9xx 

Brinu li vas DX 12 perormanse?

Dok ne izadje neka dx12 pucačina takve tetris igre me ne zabrinjavaju

11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Pitanje.Zna li netko gdje skinuti ovaj inno3d overclocking program?Mozda s njim uspijem otkljucat voltazu na svojoj 970-ki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko sam vidio po internetu program se zove INNO3D Tune It 2.0 međutim ne mogu nikako naći gdje se može skinuti. Ljudi preporučuju da se koristi EVGA Precision ili Afterburner koji su dosta bolji. Ako uspiješ pronaći javi u temu.

Unlock the Power Within
11 godina
centis kaže...

?Mozda s njim uspijem otkljucat voltazu na svojoj 970-ki.

Sa čime to nisi uspio utključati?!pusti te wannabe oc alate i skini nekaj od msi-a ili evga!

ah sad sam vidio par postova unazad ako ne misliš stavljat custom bios nema više pomaka u voltaži od toga!

The Time is always righT
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 0:52 (ZGamer).
12 godina
Gtx 9xx Club

Realno bi svaka KVALITETNIJA 970 bez vecih problema uz malo igranja u AB trebala radit u gamingu na 1450-1500mhz bez ikakvih modifikacija biosa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
MEGATAMA kaže...

Realno bi svaka KVALITETNIJA 970 bez vecih problema uz malo igranja u AB trebala radit u gamingu na 1450-1500mhz bez ikakvih modifikacija biosa.

nezz kaj misliš reći da ima nekvalitetnu karticu ili da se nezna služiti AB   

The Time is always righT
12 godina
Gtx 9xx Club

Vidim da u adm s msi gaming 9xx serijama dolazi igra final fantasy tye 0 hd pa ako ce netko kupovat karticu kod njih s igrom ili je vec kupio i ako nece igrat otkupio bi ju..sorryza off topic.pozz

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

E sad ispadoh teški laik.Zaboravite da sam išta pitao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Realno kartice s razlogom rade na taktovima na kojima rade i ne bi trebale moći to što govoriš. Da sve mogu bez problema, onda bi takve i dolazile iz kutije.

14 godina
Tonči kaže...
MEGATAMA kaže...

Realno kartice s razlogom rade na taktovima na kojima rade i ne bi trebale moći to što govoriš. Da sve mogu bez problema, onda bi takve i dolazile iz kutije.

Isto tako "realno" velika večina 970ki radi na taktovima preko deklariranih tvorničkih u sam dva klika u AB,i što sad..?

AUDIOFIL
12 godina
Tonči kaže...
MEGATAMA kaže...

Zona komfora je na maxvellu ogromna ;)

16 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Tonči kaže...
MEGATAMA kaže...

Isto tako "realno" velika večina 970ki radi na taktovima preko deklariranih tvorničkih u sam dva klika u AB,i što sad..?

To ne mijenja činjenicu ni razloga zašto dolaze na taktovima na kojima dolaze.

11 godina
neaktivan
ZGamer kaže...
MEGATAMA kaže...

nezz kaj misliš reći da ima nekvalitetnu karticu ili da se nezna služiti AB   

Izgleda da ja pričam Španjolski jel?Evo ovo moje smeće od kartice,kako ste rekli, se muči na bjednih 1554 mhz sa 1.2v!Moje pitanje je bilo kako da otključam voltažu i prodjem firestrike s 1554 mhz,jer bez podizanja to nemoze bez artefekata.U igrama će to lako proći jer nije konstantno 100% opterećena

13 godina
protjeran
centis kaže...

Izgleda da ja pričam Španjolski jel? Evo ovo moje smeće od kartice,kako ste rekli, se muči na bjednih 1554 mhz sa 1.2v!Moje pitanje je bilo kako da otključam voltažu i prodjem firestrike s 1554 mhz,jer bez podizanja to nemoze bez artefekata.U igrama će to lako proći jer nije konstantno 100% opterećena

nitko ti nije rekao da ti je kartica smece, vecina gtx970 ide na 1500+mhz, ocigledno i tvoja!

No ovo sto ja vidim kartica ti je radila na preko 1530+mhz konstantno, imas mali skok na pocetku grafa(to je valjda ovih 1550+mhz)

gpu load ti je takoder konstantan(predpostavljam takoder na 99%), na drugoj slici se ne vidi gpu usage!

kad otvoris gpu-z ne diraj nista i ne klikaj , stavis da ti ocitava svake 1sek, i sve ce ljepo pisati i samo roknes "ss" s print screen tipkom!

gpu-z gpu-z
inace 3dmark je malo zahtjevniji na vecim/maximalnim taktovima i u njemu karticu treba extra ohladiti! dakle ventove na 100% par minuta da kartica padne na najnize temperature pa onda vrtiti testlp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 15:53 (Stjepanj).
10 godina
odjavljen
centis kaže...

Izgleda da ja pričam Španjolski jel?Evo ovo moje smeće od kartice,kako ste rekli, se muči na bjednih 1554 mhz sa 1.2v!Moje pitanje je bilo kako da otključam voltažu i prodjem firestrike s 1554 mhz,jer bez podizanja to nemoze bez artefekata.U igrama će to lako proći jer nije konstantno 100% opterećena

Gdje živiš, tj. u koji kontenjer inače bacaš smeće ?

Battlelog: Glavas_ZG
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Hahahahadobra!!lp

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Moze mi netko proslijediti jedan jednostavan tutorial za fleshanje gtx970!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Moze mi netko proslijediti jedan jednostavan tutorial za fleshanje gtx970!

Nema jednostavnog, svi su na engleskom 

14 godina
Gtx 9xx Club

http://www.overclock.net/t/1523391/easy-nvflash-guide-with-pictures-for-gtx-970-980

Samo nemoj zaboravit spremit svoj orginal BIOS,da poslije možeš ga opet vratit!!

I nemoj stavljat BIOSE od drugih kartica!!

Moram priznat da sam ja to nekao jednostavnije radio!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 21:33 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Gtx 9xx Club

1.)diseblaš GPU u device menageru

2.)u isti folder staviš Nvfalsh i BIOS

3.)shift+desni klik "open command window in here"

4.)upiši Nvflash --protectoff

5.)Nvflash -4 -5 -6 X.rom (X,ime novog BIOSa)

6.)enejblaš opet GPU i restart 

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 21:37 (volegradele).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Gtx 9xx Club

ILI

samo uzmeš bios i preneseš ga u nvflash i pratiš što u cmd upute govore!

Mislim da je ovaj zadnji najjednostavniji!!

Uglavnom nikad lakše nije bilo flashat GPU!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 21:47 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club
Imaju li 970 bios switch tj. dva biosa na PCB-u?
http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice