Frend mi ima trenutno problema s gtx970 tocnije core speed je zakucan(zakljucano sve) na 580mhz a memorija na 3005, prosvrljao sam bespucima neta no nisam nasao rijesenje...jel jos netko imao takav problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Frend ima probleme kakve nitko na svijetu nema. :D
Frend mi ima trenutno problema s gtx970 tocnije core speed je zakucan(zakljucano sve) na 580mhz a memorija na 3005, prosvrljao sam bespucima neta no nisam nasao rijesenje...jel jos netko imao takav problem?
Makni stari bios pa učitaj novi http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?did=10de-13c2--
Nabavio mu prijatelj od kuma iz bosne.
Nabavio mu prijatelj od kuma iz bosne.
Ispalo iz kamiona :D
U MSI Afterburneru mi pokazuje na defaultnim postavkama u idleu GPU i CPU clock 135 odnosno 324 Mhz-a i temp 44. Je li to normalno?
U MSI Afterburneru mi pokazuje na defaultnim postavkama GPU i CPU clock 135 odnosno 324 Mhz-a i temp 44. Je li to normalno?
jeste, to su ti idle stanja kad kartica nista ne radi(stedi struju:)
Mozes li mi preporuciti program s kojim mogu pratiti limite klokanja u afterburneru
Mozes li mi preporuciti program s kojim mogu pratiti limite klokanja u afterburneru
pa s njihove stranice skines "msi kombustor" koji ti se automatski poveze s "msi afterburnerom", imas ovu ikonicu (K)
kad ga instaliras:LPi tako ja trazim jel ima tko normalne cijene za 970 da se moze uzet na dvije ili tri rate kad naletim na ovo http://www.instar-informatika.hr/graficka-gigabyte-gf-n480-1536mb-gddr5/gig-gv-n480ud-15i
Evo, pišu 390X će biti $850... (4GB verzija).
jel na kraju single ili 2x ?
Gdje ste pronašli taj podatak?
jel na kraju single ili 2x ?
??
gpu single ili 2X. Znam da je bilo nagadjanja da bude 2x GPU.
Samo 4GB i tolika cijena...nek idu u k....
gpu single ili 2X. Znam da je bilo nagadjanja da bude 2x GPU.
Single. Postojat će dual-GPU i navodno se zvati VR, ali to nije ovo.
Pa kartica bi trebala biti brza kao TitanX, što je prilično dobra cijena.
Misliš da joj memorija neće bit usko grlo kod 4K rezolucije, i da će tu tuć Titana?
4gb je vec usko grlo na 4K, brzina memorije ne moze nadoknadit nedovoljan kapacitet.
Ako u AMD-u misle da mogu prodavat 4gb za 850$, grdno se varaju..
Misliš da joj memorija neće bit usko grlo kod 4K rezolucije, i da će tu tuć Titana?
4gb je vec usko grlo na 4K, brzina memorije ne moze nadoknadit nedovoljan kapacitet.
ansha ima pravo - kapacitet ne možeš baš nadoknaditi brzinom jer što mora stati, mora stati. Iako, da bude jasno, dobar dio zauzete memorije nije i ono što igra zaista treba, već je tu jer ima mjesta. Većina igara danas treba manje od 3GB, a 4 će biti sasvim dovoljno za sve osim najviših rezolucija i ogromnih sadržaja.
ansha ima pravo - kapacitet ne možeš baš nadoknaditi brzinom jer što mora stati, mora stati. Iako, da bude jasno, dobar dio zauzete memorije nije i ono što igra zaista treba, već je tu jer ima mjesta. Većina igara danas treba manje od 3GB, a 4 će biti sasvim dovoljno za sve osim najviših rezolucija i ogromnih sadržaja.
O tom i pričam, tolika cijena kartice se daje za nešto što će doć a ne nešto što je već tu. Jesu li službeno najavili 4GB memorije ili su to nagađanja?
from "insider sources", još ništa službeno, nada zadnja umire. ^^
Neznam jel ovaj info već bio ovdje
http://wccftech.com/nvidia-gtx-980-ti-gm200-310-maxwell-launch/

Neznam jel ovaj info već bio ovdje
http://wccftech.com/nvidia-gtx-980-ti-gm200-310-maxwell-launch/
To te ja pitam.
Ulijećem u temu sa Asus Strix GTX 960! Nažalost zbog stock hlađenja procesora nemam koristi od pasivnog hlađenja grafičke kartice. Karticu sigurno neću OC-ati dokle god daje zadovoljavajuće performanse.
LJudi daju masovne pare za komp,a nemaju za am cooler od 100 kn
Misliš da ne bih stavio tiši i bolji hladnjak da osobno kupujem računalo? Računalo je poklonjeno i s obzirom na to, a i to kakvo je računalo prije ovog bilo, ja sam prezadovoljan.
Zna li netko ima li neka bitna razlika u perofrmansama između MSI GTX 960 2G i 4G? Isto tako ima li kakvih naznaka o GTX 960 Ti ili ništa od toga?