Trazim foto aparat do 1200 kn

poruka: 7
|
čitano: 3.835
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trazim digitalni foto aparat do 1200 kn

kao sto pise u naslovu trazim digitalni foto aparat do 1200 kn, da ima dobru bleskalicu i da ima cim vecu mogucnost slikanja vece povrsine tipa zgrade i sl. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta nitko ne znade??Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Trazim foto aparat do 1200 kn
Digitalni fotoaparat Canon PowerShot A1000 IS, brown, Akcija !
šifra
1270020033
2.5" LCD screen With a genuine Canon 4x optical zoom lens and 10.0MP, the PowerShot A1000 IS simply delivers bette...
Akcijska cijena:
1.199,00 k
Digitalni fotoaparat Canon PowerShot A480, crni, Akcija !
šifra
1270020044
Cijenom pristupačan, intuitivan i zabavan, PowerShot A480 koristi znanje tvrtke Canon kako bi svima omogućio snimanje od...
Akcijska cijena:
789,00 kn
Digitalni fotoaparat Olympus FE-4000, 12MP, 4 x Zoom, Dark Grey
šifra
1270020344
Jednostavno odlične fotografije. •Minijaturni 4x širokokutni optički zoom (26.3-105mm*) u ultra tankom kućištu za snima...
Cijena:
1.099,00 kn
Digitalni fotoaparat Panasonic Lumix DMC-FS42EP-K, 10.1 MP, 4 x Zoom, crni
šifra
1270020447
PANASONIC DMC-FS42 predstavlja stilski digitalni fotoaparat jednostavan za upotrebu sa širokokutnom lećom od 33mm i opti...
Cijena:
999,00 kn
Digitalni fotoaparat Panasonic Lumix DMC-FS62EP-K, 10.1 MP, 4 x Zoom, crni
šifra
1270020445
PANASONIC DMC-FS62 predstavlja digitalni fotoaparat koji će Vas privući svojim živahnim bojama kučišta. Osnovne karakter...
Cijena:
1.149,00 kn
Digitalni fotoaparat SONY DSC-W190B, crni
šifra
1270020374
Tanak i lagan, elegantnog stila i značajki jednostavnih za upotrebu 12,1 megapiksela, optičko zumiranje od 3x, 2,7-inčni...
Cijena:
1.099,00 kn
Digitalni fotoaparat SONY DSC-W210B, crni
šifra
1270020259
Kompaktan i moderan, s moćnim, jednostavnim funkcijama za snimanje Rezolucija od 12,1 efektivnih megapiksela za vrlo kva...
Cijena:
1.149,00 kn
Ima tu još solidnih fotoaparata ,po meni najbolji izbor je canon i panasonic (lumix).
16 godina
neaktivan

ovdje napises 10 komada i sada neka ja odabirem mozda pogodim neki dobar mozda, bitno da su tebi solidni,

bez zamjere, ali ja nisam takav da bi dao vise od 1 kn za nesto ko moze reci samo jednu rijec od doticnom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da ti sad pišem pojedinosti o ovim fotoaparatima nema svrhe, jer sve to možeš i sam naći na netu. Svi su oni sličnih karakteristika, a tvoja kupnja ovisi o tome oćeš li ti dati prednosti marki canon, sony ,panasonic ili olympus. Ja umjesto tebe nemogu kupiti aparat, a i nisam u mogućnosti isprobati sve te fotoaparate. Mogu samo reći da sam nekad imao olympus fe 100,koji mi i danas nakon 5 god. služi sinu. Trenutno imam panasonic-lumix tz5 i jako sam zadovoljan sa njime. Kad sam ga kupovao tražio sam da mi aparat ima 10x opt.zoom i HD video snimanje sa zumom, SD karticu... To sam i dobio, a ono što ti tražiš je preveliki izbor i zato razmisli još jednom što ti sve treba na fotoaparatu i onda suzi izbor.
SRETNO
16 godina
neaktivan
bodija kaže...
Da ti sad pišem pojedinosti o ovim fotoaparatima nema svrhe, jer sve to možeš i sam naći na netu. Svi su oni sličnih karakteristika, a tvoja kupnja ovisi o tome oćeš li ti dati prednosti marki canon, sony ,panasonic ili olympus. Ja umjesto tebe nemogu kupiti aparat, a i nisam u mogućnosti isprobati sve te fotoaparate. Mogu samo reći da sam nekad imao olympus fe 100,koji mi i danas nakon 5 god. služi sinu. Trenutno imam panasonic-lumix tz5 i jako sam zadovoljan sa njime. Kad sam ga kupovao tražio sam da mi aparat ima 10x opt.zoom i HD video snimanje sa zumom, SD karticu... To sam i dobio, a ono što ti tražiš je preveliki izbor i zato razmisli još jednom što ti sve treba na fotoaparatu i onda suzi izbor.
SRETNO

slazem se s tobom ali meni najveca fora je u tome sta ja nema blage veze u vezi karakteristikama digitalnih fotica, zato meni treba npr taj taj ima takvu sliku i bla bla, jer meni recenica tipa, taj i taj ima stabilizator, 4x opticki zoom apsolutno nista ne znaci, zato napisi fotic koji bi ti uzeo da imas 1200 kn, 

16 godina
neaktivan

Uzmi canona A1000IS, od nabrojanog je po meni vjerojatno najbolji odabir.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice