Pozz ljudi,
evo kupuje mi teta novi fotić. Raspolaže sa novcima od 600-700 kn. Bitno je da je fotoaparat nabavljiv u Rijeci (na lageru). I obavezno je da ima SD karticu od cca. 2GB bi bilo dosta :)
Prijedlozi?
LP, lordlojkus
Pozz ljudi,
evo kupuje mi teta novi fotić. Raspolaže sa novcima od 600-700 kn. Bitno je da je fotoaparat nabavljiv u Rijeci (na lageru). I obavezno je da ima SD karticu od cca. 2GB bi bilo dosta :)
Prijedlozi?
LP, lordlojkus
novi olympus vg-120 mi se cini dobar
mozda je malo preko budzeta, ali ima hd snimanje za razliku od vg-110 koji je jeftiniji
Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
onda vg-110
ima punjivu bateriju, hr izbornik, velik ekran, vise boja
jedino ne dobijes karticu, ali one nisu skupe
Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Ali ima na upit a meni treba odmah :D
vidi ima li technomax, chipoteka, hg spot i slicni
neznam tocno koji su ducani u rijeci
pokusaj i na olympus stranici nac prodavaca
Razgledao sam i nema nigdje. Kakav je FE-47?
Razgledao sam i nema nigdje. Kakav je FE-47?
ipak ne, slike nisu kvalitetne a i korist aa baterije, ne punjive
Imao sam ja nekakav pentax optio 10mpx (ne znam koji broj) koštao je 560kn a snimao je HD video.
E sad, problem je kod tih jeftinjara što je i fotka prekolorirana, loša a i video je loš, makar je HD.
Bolje skupiš malo više para pa kupiš nešto za 1500 kn min.
Ništa. Reći ću joj da onda kupi Olympus VG-120 :)
Ništa. Reći ću joj da onda kupi Olympus VG-120 :)
Od svih tih jeftinih i loših aparatića taj je malo bolji.
Takve aparate na tokyoshop.es dijele ako kupiš robe za 150€
Evo da kažem da je kupila VG-120 i SD 2GB.
No, nebi sve prošlo tako bajno. U TechnoMaxu kupi fotić i karticu i složim joj ja (sve fino polagano). Upalim fotić, a on kaže write protection. Nešto sa karticom nevalja i skužim da fali ona LOCK kvačica. I vratimo se mi reklamirat kad oni kažu da sam ja to pokvario, a kvačice nije bilo (niti u fotoaparatu da sam nešto krivo postavio). I dobro, kupila je novu karticu. Ja dođem doma, upalim komp pogledam jedan video na Youtubeu kako to popravit. Zaljepim komadić selotejpa na mjesto gdje je trebala biti kvačica i stvar radi. Toliko o ulupanih 60kn :(
A inače, fotoaparat joj je odličan s obzirom koliko će ga koristit :D
Dobro da nisi kupio onu od 8GB kao ja 
Evo znači, imam sličnu temu, pa me zanima isto fotić do 600 kuna... i zanima me da ima baterije koje se pune, njegove, a ne AA ... ?? Prijedlog, ili isto kao i ostalo u temi .....
ako je covjek zadovoljan s vg-120
ti vidi vg-110
isti, samo nema hd snimanje
za tu cijenu tesko ces nac neki kvalitetniji sa malim punjivim baterijama
Aha, a recimo ako bi sačekao malo i skupio još para, koji bi mi preporučili, nebi baš iznad 1000 kuna previše mi je :D
imaju sonyevi w510,520 i slicni
i canon ixus 105
ali nemaju hd snimanje kao olympus vg-120
po meni je taj best buy
Da ne dižem temu, koji SADA :) fotić za te novce kupiti? Pod SADA mislim da je kraj sječnja 2013.
Da ne dižem temu, koji SADA :) fotić za te novce kupiti? Pod SADA mislim da je kraj sječnja 2013.
Evo recimo ovaj Panasonic fotič, taj model ima optičku stabilizaciju slike i da još jedna bitna prednost ovaj model koristi Ni-Mh/AA baterije.
http://www.protis.hr/products/details/panasonic-digitalni-fotoaparat-dmcls5es/48878
http://www.panasonic.hr/html/hr_HR/Proizvodi/DMC-LS5/specifications/8470339/index.html?trackInfo=true
http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/aparat-podrzava-alkalne-nimh-baterije/177959.aspx?page=0&jumpto=3433961&sort=asc&view=flat
Pa baš je loše ako ima AA baterije, bar meni. :)
Stvar navike. Meni su AA baterije prednost jer uvijek mogu imati rezervne pune.
A za razliku od AA (Ni-MH) baterija, Li-ion baterije su obično preskupe da bih imao rezervne.
Imam ovaj fotić, Samsung ES55. Pa me zanima u biti koji fotić bi bio ok napredak u odnosu na njega, i dali takav napredak može koštati oko 600-700 kuna? Najgore bi bilo da kupim za 600 kuna fotić, ionda bude isti ko stari
Imam ovaj fotić, Samsung ES55. Pa me zanima u biti koji fotić bi bio ok napredak u odnosu na njega, i dali takav napredak može koštati oko 600-700 kuna? Najgore bi bilo da kupim za 600 kuna fotić, ionda bude isti ko stari
Možda bi ti ovaj odgovarao.Dvostruka stabilizacija slike,10x optički zum.
Ja sam ovaj kupio i zadovoljan sam
Odličan prijedlog. Stvarno mi se čini ok.
Koliko je bolji u odnosu na VH-210šta misliš? Naime, vidim ja po specifikacijama razliku, no kolika bi mogla biti razlika u kvaliteti slike?