Dvojba između Samsunga WB1000 i Canona SX 200 IS

poruka: 10
|
čitano: 6.910
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, namjeravam si kupiti digitalni fotoaparat i dvoumim se između Samsunga WB1000 i Canona SX 200 IS..

Zanima me koji je bolji od ta dva po kvaliteti slike i koji ima vise postavki..mane i prednosti !?

Ako ne mozete na to odgovoriti, onda nesto drugo odgovorite u vezi tih aparata jer sam zainteresiran za kupnju novoga.

Sutra bih ga vjerojatno kupio pa je pitanje, Samsung ili Canon

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nitko!?

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Dvojba između Samsunga WB1000 i Canona SX 200
lg-viewty kaže...

Pozdrav, namjeravam si kupiti digitalni fotoaparat i dvoumim se između Samsunga WB1000 i Canona SX 200 IS..

Zanima me koji je bolji od ta dva po kvaliteti slike i koji ima vise postavki..mane i prednosti !?

Ako ne mozete na to odgovoriti, onda nesto drugo odgovorite u vezi tih aparata jer sam zainteresiran za kupnju novoga.

Nemoj se ni misliti, uzmi CANON sx 200is.

Razlog je očit. Da si spomenuo Samsung WB500 ili WB550, neću ni spominjati WB600 i WB650, onda bi mogli razgovarati.

Ovo su ti osnovne razlike koje idu u prilog Canonu; 12x optički zoom vs 5x i makro slikanje. U suštini canon je provjerena marka koja se dokazala već odavna sa svojim aparatima, a s ovim aparatom je canon htio pobrkati račune panasonicu sa serijom TZ.

16 godina
neaktivan
bodija kaže...
lg-viewty kaže...

Nemoj se ni misliti, uzmi CANON sx 200is.

Razlog je očit. Da si spomenuo Samsung WB500 ili WB550, neću ni spominjati WB600 i WB650, onda bi mogli razgovarati.

Ovo su ti osnovne razlike koje idu u prilog Canonu; 12x optički zoom vs 5x i makro slikanje. U suštini canon je provjerena marka koja se dokazala već odavna sa svojim aparatima, a s ovim aparatom je canon htio pobrkati račune panasonicu sa serijom TZ.

Vidim da se razumijes pa da te pitam, jel Samsung los ili? Pa mislim da je WB1000 skuplji od WB500 pa sam ga i zato gledao..

Nego, jel Canon onda dobar odabir!?

Neznam, jel dosta nudi za te novce ili ne..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
neaktivan

E da, da li je ovaj Canonov objektiv bolji s obzirom na njegovu velicinu ili to nema veze?

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo napokon da ti kažem zašto je samsung WEB1000 skuplji nego WB550. Osnovni razlog je 3.0 inčni hVGA+ AMOLED ekran sa 518,000 piksela . Tu je još i kučište izrađeno od titana koje na vrhu ima dva analogna pokazivača za bateriju i memoriju. WB1000 i WB550 imaju skoro idedntične specifikacje , jedina stvar po meni vrijedna pažnje kod WB1000 je mogućnost manuelnog podešavanja nekih postavki. Što se mene tiče meni je bitnije da mi aparat ima 12x opt.zoom nego da mi je šminka.

Još jedan puta zašto u ovom slučaju CANON sx200is. Canon jer ima 12x zoom, jer ima puno bolje makro slikanje, a isto kao i samsung ima mogućnost nekih manuelnih postavki. Sve druge specifikacije su skoro iste. I još nešto CANON je provjerena marka fotoaparata (jedan od najboljih).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

Evo napokon da ti kažem zašto je samsung WEB1000 skuplji nego WB550. Osnovni razlog je 3.0 inčni hVGA+ AMOLED ekran sa 518,000 piksela . Tu je još i kučište izrađeno od titana koje na vrhu ima dva analogna pokazivača za bateriju i memoriju. WB1000 i WB550 imaju skoro idedntične specifikacje , jedina stvar po meni vrijedna pažnje kod WB1000 je mogućnost manuelnog podešavanja nekih postavki. Što se mene tiče meni je bitnije da mi aparat ima 12x opt.zoom nego da mi je šminka.

Još jedan puta zašto u ovom slučaju CANON sx200is. Canon jer ima 12x zoom, jer ima puno bolje makro slikanje, a isto kao i samsung ima mogućnost nekih manuelnih postavki. Sve druge specifikacije su skoro iste. I još nešto CANON je provjerena marka fotoaparata (jedan od najboljih).

To sam htio cuti :D

jos sam da nadjem gdje mogu kupit osim u protisu, jer ljudi pisu losa iskustva s njima..mislim da u HG spotu bi mozda bilo

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
neaktivan

Evo, zadnje dvojbe, sutra je sudnji dan tako da vas zbilja molim da sto prije odgovorite..

Probao sam danas Samsung WB500 i ima odlicnu sliku, bar ako se mene pita, malo sam i prosvrljao po postavkama i cine mi se ok,..

Sad neznam, Canon SX200 IS ili Samsung WB550..

Samsung mi je ujedno  i lijep, Canon mi se cini po karakteristikama malkoc bolji, 12mpx, 12x opticki zoom i tako par stvari, a mislim cak da ima vise postavki..

Tu su si negdje i po cijeni..

Koji bi vi uzeli od ta dva!?

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 19:25 (lg-viewty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da 'bodija' nebi ponavljajao 3 puta istu stvar, reći ću ti ja da uzmeš Canona!

1 0 hvala 0
17 godina

Ja imam tog canon-a .... i nisam zadovoljan kvalitetom slika...zoom je odlican i baterija dugo traje.

poz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice