Zvučnici za auto

poruka: 3
|
čitano: 1.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Zvučnici za auto

Ovako zanima me sada imam golfa 7.5 2017 ima tvornicku obicnu multimediju. E sada ja bi htio ugradi neke zvucnike i to no sad mene zanima jel mozda postoji mogucnost ako uzemem prejake zvucnike npr od 1000w(2×500) da ne budu mogli ili nesto ? Nisam siguran pa samo zrlim znati jel ima mozds nekih ogranicenja ili nesto i ako ima kako da saznam do kolko snage je ograniceno.

12 godina
Re: Zvučnici za auto
Vida27 kaže...

Ovako zanima me sada imam golfa 7.5 2017 ima tvornicku obicnu multimediju. E sada ja bi htio ugradi neke zvucnike i to no sad mene zanima jel mozda postoji mogucnost ako uzemem prejake zvucnike npr od 1000w(2×500) da ne budu mogli ili nesto ? Nisam siguran pa samo zrlim znati jel ima mozds nekih ogranicenja ili nesto i ako ima kako da saznam do kolko snage je ograniceno.

Najbolje pitat direktno nekog tko se time bavi, tipa Ronis.

4 godine
suspendiran
Re: Zvučnici za auto
Vida27 kaže...

Face, vw grupa najbolje!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice