Pool (biljar) i Snooker

poruka: 6
|
čitano: 4.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pool (biljar) i Snooker

Sto mislite o snookeru i pool-u (biljaru)? Od svih sportova ja na televiziji gledam samo snooker! Koji je po vama najbolji igrac? U ovoj temi mozete i komentirati odigrane ili pretpostaviti tko ce pobjediti u buducim mecevima. Ja se inace bavim biljarom (ne profesionalno, naravno), pa je logicno da me i snooker jako zanima! Sto mislite o biljaru, igrate li ga i gdje, koliko dugo? Imate li svoj stap (ja imam)?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RE: Pool (biljar) i Snooker
Assassin kaže...

Sto mislite o snookeru i pool-u (biljaru)? Od svih sportova ja na televiziji gledam samo snooker! Koji je po vama najbolji igrac? U ovoj temi mozete i komentirati odigrane ili pretpostaviti tko ce pobjediti u buducim mecevima. Ja se inace bavim biljarom (ne profesionalno, naravno), pa je logicno da me i snooker jako zanima! Sto mislite o biljaru, igrate li ga i gdje, koliko dugo? Imate li svoj stap (ja imam)?

Ja pratim snooker na Euro sportu turnir.Inače biljar mi se jako svođa ali ovi profesionalci nisu normalni.
Ajde recite jel je to normalno pospremiti 15 crvenih i 14 crnih (koji nose po sedam bodova) lopti to trebaš imati dobru koncetraciju a i bogami tehniku i iskustvo.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
Pool (biljar) i Snooker

Može li netko preporučiti dobru simulaciju biljara kad smo već kod toga? Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

Cue Club (Pool i Snooker )

Jako dobra igra a i grafika je pre ....

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Virtual pool 3 je najbolji virtualni biljar! Vjeruj mi, znam sta pricam. Ali tesko ces ga igdje naci, jer ga u trgovinama nema za kupit, a na torrentu imas 100 verzija od kojih mozda 2,3 rade, i to ne uvijek iste, nego ovisi o kompu. Meni je trebalo mjesec dana skidanja dok nisam nasao verziju koja radi.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
miky moj kaže...

Da ali se punim imenom zove International Cue Club - ima 740mb
Postoji i Cue Club ali po neuvjerljivih 15 i 40 mb - vjerojatno fake!

A malo više o Virtua Pool 3 i mjestu odakle možete skinuti demo, pogledajte OVDJE

Inače i sam volim zaigrati pravi biljar ali sam relativni rookie!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice