kako je to dobar auto, jel se vama sviđa
kako je to dobar auto, jel se vama sviđa
kaj nije lijep.
ja sam naprosto očaran tim autom
e ček kaj je već sajam automobila
Zvijer! Malo previše Mercedes, ali šta ćeš..
ja sam naprosto očaran tim autom
e ček kaj je već sajam automobila
a jbg
ja živim u zagrebu
a jbg
ja živim u zagrebu
lol, ja bih nissan
nissan je bolji
Ja bi nissan ali GT-R, 350z mi izgleda ružno kao porsche.
bolje mi izgleda kad je narančast
Auto je stvarno zvijer, ali što se tiče voznih osobina, vozio sam ga i nije mi se svidio (naravno u Need For Speed-u )
vidim da vam se skoro svima sviđa taj auto, al nije isto need for speed i za pravo
auto je ... nemam riječi
vidim da vam se skoro svima sviđa taj auto, al nije isto need for speed i za pravo
auto je ... nemam riječi
ok je taj nissan 350z, uopće se nebi žalil da ga imam!
meni je uber-mašina lotus exige (pogledaj slike).
kaj??
pa trebaš unjeti malo opasnosti i adrenalina u svoj život inače si dosadan
Nissan je zakon, lotus je preekstremana, trkaće auto, 350Z je normalno sportsko auto koje super izgleda i košta duplo manje od lotusa.
Kad već hoćeš trkaće auto onda porsche GT3 rs 997, najbolje auto vozio sam ga, ima bržh, jačih, ali koji osjećaj kad ga iz druge u treeeeću...
meni je ovaj auto stvarno predobar! skuzio sam ga jos na NFSU 2 i od onda mi je najbolji auto.
ma zato mi je baš lotus zakon, kad je totalni hardcore, nema zračnih jastuka, nikakve dodatne opreme, skroz spartanski!
ma zato mi je baš lotus zakon, kad je totalni hardcore, nema zračnih jastuka, nikakve dodatne opreme, skroz spartanski!
možda "opasno"
to mi je najdraži auto...
i meni