I MOja baba je vidila da je RUKA!

poruka: 12
|
čitano: 2.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

danas, gledan ja utakmicu hajduk deportivo i kad ono!!! takne neka budala u crvenon takne rukon balon u svon 16ercu.. I sad cili stadion sritan sta imamo penal!  a kad ono... sudac majmun, kreten , idot, ma sve najgore... NIJE SSUDIA PENAL::::(  a i moja baba je bez ocala vidila da je bila ruka!!!

sta vi kazete, jel bija penal il nije?

:(

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
RE: I MOja baba je vidila da je RUKA!
slaven je ipak cijeloj ligi pokazal kak je to doks e igra srcem. bila ruka ili ne i hajduk i dinamo bili su puno preslabi. tuzna nam je liga kad su to dva "najjaca i najveca " kluba.
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
protjeran

Bila je čista ruka sudac je vidio i nije sudio penal NAMJERNO, bilo je još njegovih poteza na stranu Deportiva. Da je Hajduk igrao dobro ništa nebi reko ali ovakva igra neće im puno toga donjet. Deportivo je bio jaći, ali mi je nije jasno zašto im je sudac još i pomogo.

17 godina
neaktivan

Slažem se da je ruka bila, ali vjerojatno sudac nije sudio iz 2 razloga:

1. jer kontakt nije promijenio putanju lopte

2. nije bilo protivničkih igrača nigdje u blizini

Za sve osim toga si je hajduk sam kriv, ne bi rekao da je sudac sudio kontra hajduka namjerno, jer mislio sam u početku da je čak kontra deportiva, s obzirom da je sudio par dvojbenih situacija i još dao deportivu žuti za jedan faul koji nije bio niš strašno.

Vidimo se druge godine, nuklearni hajduk...još malo pa će se pridružit i atomski dinamoSmijeh

17 godina
Merlo kaže...

Slažem se da je ruka bila, ali vjerojatno sudac nije sudio iz 2 razloga:

1. jer kontakt nije promijenio putanju lopte

2. nije bilo protivničkih igrača nigdje u blizini

Za sve osim toga si je hajduk sam kriv, ne bi rekao da je sudac sudio kontra hajduka namjerno, jer mislio sam u početku da je čak kontra deportiva, s obzirom da je sudio par dvojbenih situacija i još dao deportivu žuti za jedan faul koji nije bio niš strašno.

Vidimo se druge godine, nuklearni hajduk...još malo pa će se pridružit i atomski dinamoSmijeh

SVAKI kontakt lopte i ruke u šesnaestercu MORAO bi biti penal! Čak i napucani.

Dok se udruže Dinamo i Hajduk bit će to MOLEKULARNI klubCoolNamigiva
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

One utakmice sinoć razlog su zašto više uopće ne pratim HNL...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
protjeran

Ma bila je čista ruka! Barem je Slaven prošao, i Dinamo još ima šanse...

People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan

Jbg to je nogomet...

Nekad imas srece a nekad nemas, a Deportivo je jucer imo, i sta ces, sjedi i placi, to bi mozda promijenilo cijelu tekmu, a mozda bi i fulali penal...

Al svaka cast slavenu, tako se igra...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

hajduk je lose igrao drugo poluvrijeme ali kada vas netko zajebe 20 puta i sudi van koje kakve gluposti, normalno je da cete izgubit volju za igranjen u drugon poluvrimenu..!

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Pljujem po cijelom hrvatskom nogometu, odkada su nogometnoj bandi oprostili dug od 700 milijuna kuna. Gdje toga ima, sramota. Da se razni maminjosi, banderasi i ostala bagra bogati na naš račun.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
SVAKI kontakt lopte i ruke u šesnaestercu MORAO bi biti penal! Čak i napucani.

a gledaj...neznam kakvo je pravilo al znam da suci drugačije gledaju igranje rukom u italiji i engleskoj(govorim o nacionalnim prvenstvima). Negdje se sudi i ruka uz tijelo, negdje ne. Po meni to igranje rukom nije apsolutno utjecalo na igru i nema smisla da ga se sudi
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
naxeem kaže...

Pljujem po cijelom hrvatskom nogometu, odkada su nogometnoj bandi oprostili dug od 700 milijuna kuna. Gdje toga ima, sramota. Da se razni maminjosi, banderasi i ostala bagra bogati na naš račun.
 Da, slazem se s tobom. Ali cuj, tako je to danas, nekad se nogomet igralo sa srcem, a danas svi gledaju kako ugrabit sto vise para. Pa makar to bilo na nacin da se drugom ucini nesto lose... Sta ces, jednino sta nam preostaje da gledamo svoja posla, jer nemozemo nista drugo uciniti...

A sad natrag na temu: Apsolutno se slazem sa svima da je bio penal, inace ne volim hajduk (sta ces, nisam s mora), ali ipak je to Hrvatski klub... Mislim da bi se trebali zaliti da ih je sudac ostetio....

BTW Svaka cast Slavenu.... barem netko rastura... (jos jedno moje misljenje, mislim da je Slaven jedini klub u hrvatskoj koji nije "korumpiran" i igra "srcem")
|| MBO: Asus P5Q Pro || CPU: Intel Core 2 Duo E8400 || GPU: Sapphire Radeon HD4870 || RAM: DDR2 4Gb (2x2Gb) PC8500 Corsair || HDD: WD 640GB || PSU: CORSAIR 650W TX Series || Case: Gigabyte 3D Aurora || Eh da mi je Golf III VR6
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice