Ljudi priznajte da ste pusiona u svim sportovima i pola ce vam se oprostiti
Ljudi priznajte da ste pusiona u svim sportovima i pola ce vam se oprostiti
Ja treniram taekwondo. Ponekad i vodim dio treninga (s 13 god.!), pa onda misli jel imam kakvog pojma....Trudom do savršenstva
hehe, na kraju će ispasti da su svi vrhunski sportaši....
košarka,i sve više ide ka profesionalnosti
Jako je malo "informatičara" na ovom forumu...daleko više je "korisnika računala"...
Dal je recimo automehaničar koji 8 sati radi u firmi..pa sjedne 4 sata popodne ili noču na komp informatičar? ... po meni nije...
"Informatičar" je struka...a neka usputna zanimacija kao surfanje i slično...
Pozdrav svim forumasima...
Što se tiče sporta, igram nogomet vikendom i košarka.
Inače idem na ples, a tokom dana sam prikovana za komp i za posao u firmi tako da mi aktivnosti dušu vrate :)
Jako je malo "informatičara" na ovom forumu...daleko više je "korisnika računala"...
Dal je recimo automehaničar koji 8 sati radi u firmi..pa sjedne 4 sata popodne ili noču na komp informatičar? ... po meni nije...
"Informatičar" je struka...a neka usputna zanimacija kao surfanje i slično...
Ja treniram taekwondo. Ponekad i vodim dio treninga (s 13 god.!), pa onda misli jel imam kakvog pojma....Trudom do savršenstva
Ja treniram jahanje, i mogu reć da sam zaista uspješan u tome.
Evo, sada uskoro polažem "jahaču dozovlu" ili ti ga lincencu da mogu sudjelovat na truniraima
ono znate, preskakanje prepona i to.
Ne vjerujem da ima toliko "informaticara" koji su bas nesposobni za sve. Npr. firma u kojoj radim zaposljava veliki dio informaticara, i opet veoma mali broj se doima nesposobnim. Puno ih trenira bandy, badminton, fudbal itd. Obicno svaka opstina ima svoju ligu za firme.
B-ball rul3z!!!11!!
Mene zovu truth jer se guzim dok igram. Inače ne kažem da su nesposobni ali kažem da se niko stariji ne bavi sportom. Da čujem malo redakciju, kad su zadnji put bili na nekoj većoj aktivnosti a da nije u svoja 4 zida ;)
Uh trebas naci bolji nacin da izvuces iz njih taku neku povjerljivu informaciju
Treniram jedan sport relativno nov, a zove se "Prstogibanje". Trenira se tako da tipkate sto vise na tipkovnici. ;)
Sad ozbiljno. Nesmijem nista trenirati zbog zdravstvenih problema s srcem. Imao sam operaciju srca pa nesmijem skoro nista fizicki raditi, jer bi se moglo desit da "otegnem papke".
Treniram karate, jednom osvojio broncu ekipno!
Hm - ja stinkam u svakom sportu osim u rugby-u gdje rulam,al niko nece igrat :-(
Ja treniram odlazak do skole i doma do stolice od kompa
Teretana za sad. Dovoljno mi.
BTW student sam informatike na FFRi-u.
bivši rukometaš, košarkaš i igro nogomet za faks
Nekad velika sportska nada ali uz alkohol drogu cigarete sve propalo. ma de serem. lagano trčanje i vježbanje i to je to
Ja treniram karate te skoro svaki dan igram ulični nogomet, badminton i uličnu košarku.
Biciklizam i Kosarka (solidan u oba sporta :)
Pa iskreno jedino za nogomet sam koma, ne volim iz dna duse, volim atletiku, odnosno sprint na 100m...to je manje vise to ^^
"jahanje",, ali ne konja
trenirao sam nogomet, košarku, plivanje, tenis i stolni tenis i karate
od toga pola još uvijek treniram