Španjolska vs. Njemačka
ŠPANJOLSKA!!!!!!!
Što mislite tko će pobijediti i za koga navijate?
Španjolska vs. Njemačka
ŠPANJOLSKA!!!!!!!
Imam jedno pitanje, zasto nema utakmice za treće mjesto?
Što nema?
Ja sam mislio da ima, no ajde držimo se teme
nema sigurno danas citam na net.hr kako su se Rusi oprostili od Europskog zadnjim velikim tulumom a utakmice za treće mjesto neće biti.
U finalu navijam za Španjolce ali ce Švabe pobijediti i osvojiti naslov.
ja isto navijam za španjolce, ali ne vjerujem da će ih švabe pobijediti
Španjolska vs. Njemačka
ŠPANJOLSKA!!!!!!!
Navijati ću za Njemce, Španjolci mi ne idu. I volio bih da Njemačka osvoji naslov.
Španjolska će pobjedit.
Mislim da će pobijedit Španjolska...
Nema utakmice za 3. mjesto ...
Navijam za Španjolsku, no ako Njemačka pobijedi, ispast će da smo mi najbolji jer smo ih jedini pobijedili.
Nema utakmice za 3.mjesto!
Mislim da će pobjedit njemačka!
Ma ovo je čista glupost da nema utakmice za trece mjesto. AJMO HRVATSKA XD
Navijam za Španjolsku, no ako Njemačka pobijedi, ispast će da smo mi najbolji jer smo ih jedini pobijedili.
khmm iako su mi njemci drazi navijat cu za španjolce mislim da su više zasluzili pobjedu.
Ovi šta gotovore da nisu igral dobro ocito nisu gledali njihove utakmice...pa oni su razbili rusiju i to dva puta tako da :)
khmm iako su mi njemci drazi navijat cu za španjolce mislim da su više zasluzili pobjedu.
Ovi šta gotovore da nisu igral dobro ocito nisu gledali njihove utakmice...pa oni su razbili rusiju i to dva puta tako da :)
Istina, ne može se reći da su ih "razbili" ali nadigrali ih jesu.
Isto tako, i Nizozemci su nadigrali sve prije Rusa, mi smo Njemačku, Poljsku i Tursku pa nas nema.
Čudni su putevi ovog Eura.
Ja razmišljam ovako, Nizozemska je "razbila" sve do Rusije, Rusija je "razbila" Nizozemsku, Španjolska je "razbila" Rusiju = Njemačka nema šanse
Istina, ne može se reći da su ih "razbili" ali nadigrali ih jesu.
Isto tako, i Nizozemci su nadigrali sve prije Rusa, mi smo Njemačku, Poljsku i Tursku pa nas nema.
Čudni su putevi ovog Eura.
Ja razmišljam ovako, Nizozemska je "razbila" sve do Rusije, Rusija je "razbila" Nizozemsku, Španjolska je "razbila" Rusiju = Njemačka nema šanse
Navijam za Njemce jer onda ce biti da smo pobijedili europske prvake.... Sto se tice utakmice za trece mjesto se igraju na svjetskom a na evropskom ne... Mada davno prije su se igrale i na europskom...
Njemacka definitivno
Navijam za Njemce jer onda ce biti da smo pobijedili europske prvake.... Sto se tice utakmice za trece mjesto se igraju na svjetskom a na evropskom ne... Mada davno prije su se igrale i na europskom...
2002. god. u korei se igralo za 3. mjesto. turska - korea 3:2
2002. god. u korei se igralo za 3. mjesto. turska - korea 3:2
Ostala je još samo jedna utakmica, nema nikakvih utakmica za treće i četvrto mjesto.
Osobno sam za Španjolsku jer su jedini pokazali nekakvu konstantu u formi i samoj igri. Nijemci su se provukli jer smo mi ispali. No kakve su se stvari događe na ovom euru nebi me čudilo da Njemčka bude prvak.
Španjolci će pobijediti jer su oni zbilja prikazali najkvalitetniji nogomet na ovom prvenstvu. Imaju konstantnost (11 pobjeda u nizu), a što Elf nema. Uistinu je teško za povjerovati kako će Elf uspjeti srušiti taj nevjerojatni niz Španjolaca, unatoč tome što Španjolci neće moći računati na usluge Davida Ville, njihovog ponajboljeg strijelca na ovom prvenstvu koji je ozlijedio mišić pri izvođenju onog slobodnog udarca na utakmici s Rusijom.
A za švabe možda ne bude igrao Ballack, ozlijedio je list ili tako nešto tako da je upitan za finale. Nadam se da neće igrati i da će Španjolci pobijediti. Samo da bude dobra i otvorena tekma i da bude dosta prilika i golova.