Euro zwaitausendundacht (2008)

poruka: 4
|
čitano: 1.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što i sam naslov govori, ovdje se priča o Euru 2008. Potaknut jučerašnjom utakmicom protiv Škotske odlučio sam vas pitati mislite li da Hrvatska ima šanse za drugi krug, a možda i dalje...

Ja osobno mislim da ćemo biti treći u skupini, Dojčland prvi, Austrija druga, a finale će pripasti Francuzima koji će igrati s Njemcima u finalu.

Da se vratim na Hrvatsku... Jučer smo pokazali da igramo dobro, ali ne u rangu za Euro. Isto tako bez Dudua nema golova. Jučer nam je Kranjčar pokazao koliko je ubojit s udarcima van 16-erca (iako Škotski golman nije prva klasa - štoviše nije ni druga klasa, Kranjčar je ipak lijepo šutirao i zabio).

No dobro, ovo su moja mišljenja, da čujem sad vas!

volim jesti metkeeee!!!
17 godina
neaktivan

Francuska i Hrvatska

Adis Vezir
17 godina
neaktivan

Teško da će hrvatska u drugi krug bit će jako teško ja mislim da budu TALIJANI I FRANCUZI u finalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
RE: Euro zwaitausendundacht (2008)
i_rambo_plache kaže...

Ja osobno mislim da ćemo biti treći u skupini, Dojčland prvi, Austrija druga, a finale će pripasti Francuzima koji će igrati s Njemcima u finalu.

Dijelimo misljenje, Austrija i Njemacka igraju zadnji mec i to bi oni mogli nasteliti tako da svi idu dalje (ukoliko bidu mogli naravno), prolaz skupine bi za nas bio veliki uspjeh...

btw

http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/632XVFD2M9T3J55Z

Hrvatska huliganska reprezentacija

Pogledajte samo Izbornika Denu i njegove momke spremne za EURO 2008, e ovo mi daje nadu da bi ipak mogli nesto postici na EP

Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice