Dakle, treba mi "nešto", pretpostavljam da se to zove AV reciever (nemojte mi se smijati, za ovo područje sam totalni idiot).
Uvjeti:
- mora imati FM reciever
- min. 2.1 sustav
- mora podržavati streaming mjuze sa mobitela (BT, WiFi, bmk)
- bilo bi super kada bi mogao playati internet radio
- bilo bi super kada bih mogao streamati muziku sa NAS-a (synology, podržava AirPlay, Upnp i sve te neke djidje)
- snaga mi nije toliko bitna jer bi se sustav nalazio u dnevnom boravku. Ne mora imati ni super-uber-hifi zvuk jer nemam dovoljno sofisticirane uši za usvirane kabele, ali očekujem da ima pristojan zvuk
Uz to "nešto" bi mi trebao i par zvučnika. Zvučnici bi se nalazili na komodi ili na podu od komode (znam da je usrana pozicija, ali jebiga, kako je - tako je)
Također, ne bi bilo loše dodati i neki subwoofer.
Napominjem, snaga mi nije bitna, ne mogu raspalit muziku jer će mi susjedi doći sa vilama i bakljama (živim u stanu), preferiram bolji zvuk.
Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju.
Unaprijed hvala.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
A čak i u tom slučaju navodno dobro dođe. Ne bih znao, nisam bogat pa si ne mogu to priuštiti 
do polovnih kombinacija kojima bi eventualno mogao nekakav Android i sl. media player dodati da ne plaćaš koliko Hi-Fi gospoda vole naplaćivati te mogućnosti itd. Ili jednostavno, unutar ovih tvojih 3-5 
Čisto da bude spomenuto, moji Diamondi 10.5 žive svoj život u prostoru vrlo slične veličine tvojem i ne bih nikako rekao da su overkill.