Pucketav zvuk dok gledam video

poruka: 3
|
čitano: 2.663
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pucketav zvuk dok gledam video

Ovako, imam Windows 7 Home Premium 64 bit, a zvučna kartica je X-Fi Xtreme Music sa zadnjim driverima. E sad, kad god gledam neki film ili klip sa računala (video je na hard disku) imam pucketav zvuk u Media Player Home Cinema, GOM-u i KMPlayeru (probao sam i defaultne postavke). Jedino nemam pucketav zvuk kad gledam u Windows Media Playeru. Probao sam koristiti i K-Lite, ali bez uspjeha.

Ovo su detalji dokumetarca kojeg pokušavam gledati u MPC-HC, ali pucketav zvuk je tu.

Video: MPEG4 Video (H264) 720x400 25.00fps [GPAC ISO Video Handler]
Audio: AAC 48000Hz stereo 125kbps [GPAC ISO Audio Handler]

Znali netko u čemu je problem, i kako ga riješiti?

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pucketav zvuk dok gledam video

Gledaj u WMP-u. Meni padaju na pamet 2 stvari: postavke odabira zvučne kartice u svakom playeru i tuča codeca. Igraj se sa postavkama. npr. u mpc-hc

17 godina
neaktivan
Re: Pucketav zvuk dok gledam video
KickAss00 kaže...

Gledaj u WMP-u. Meni padaju na pamet 2 stvari: postavke odabira zvučne kartice u svakom playeru i tuča codeca. Igraj se sa postavkama. npr. u mpc-hc

To je to. Uglavnom meni je pod postavkama za zvučnu karticu bilo default, pa sam onda stavio pod output da je Speakers Creative SB X-Fi i sad je u svim playerima ok.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice