Molim veliku pomoć za datoteke skinute sa internet

poruka: 11
|
čitano: 3.754
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

skinuo sam neke datoteke sa interneta opis instaliranja windowsa,igricu,cro nurse video itd.datoteke na kraju imaju oznaku flv,php,ppt i attachment i sve su kao kocka unutar koje su točkice tj crvena i 2 zelene i u desnom  gornjem kantunu  kao da odljepljivate sličicu.nemogu ih pokrenuti tj ni pretvoriti u datoteke dabi ih otvorio i špokrenuo.ako netko zna velika hvala.SRETAN USKRS.

stupalo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim veliku pomoć za datoteke skinute sa inte
zmaj kaže...

skinuo sam neke datoteke sa interneta opis instaliranja windowsa,igricu,cro nurse video itd.datoteke na kraju imaju oznaku flv,php,ppt i attachment i sve su kao kocka unutar koje su točkice tj crvena i 2 zelene i u desnom  gornjem kantunu  kao da odljepljivate sličicu.nemogu ih pokrenuti tj ni pretvoriti u datoteke dabi ih otvorio i špokrenuo.ako netko zna velika hvala.SRETAN USKRS.

.flv su videi skinuti s youtubea a ja dok ih skinem ih gledam s FLV playerom,  za ostale nisam baš siguran kaj treba ali ti budu drugi pomogli.I tebi SRETAN USKRS!

H-MAN RULES!!!11
17 godina
ako imaš problema pokretanja flv instaliraj GOM player ili si nađi konverter za flv.a za druge probleme nisam te razumio.
17 godina

Za flv video fajlove ti preporučujem Wimpy FLV Player.

Php je ekstenzija php skripti i otvara se web browserom. Kod skidanja videa sa YouTubea i sličnih servisa, često se desi da se fajl snimi sa ekstenzijom php ili html, a zapravo se radi o flv filmovima, pa tim fajlovima treba promeniti ekstenziju i otvoriti ih odgovarajućim plejerom. Slično se ponekad može desiti i sa drugom vrstom sadržaja, ako nije trebalo da bude snimljen php fajl, možeš probati da promeniš ekstenziju u onu koju bi očekivao da vidiš.

Ppt je Power Point prezentacija, ako nemaš ni MS Office ni OpenOffice, skini Power Point Viewer sa Microsoftove stranice (ppviewer 2003 ima manje od dva megabajta).

Za ekstenziju attachment nikada nisam čuo.

Srećan Uskrs. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2008 21:31 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
zmaj kaže...

.flv su videi skinuti s youtubea a ja dok ih skinem ih gledam s FLV playerom,  za ostale nisam baš siguran kaj treba ali ti budu drugi pomogli.I tebi SRETAN USKRS!

" *.flv su videi skinuti sa youtube-a"???
Bože dragi kakvi odgovori! Daj uči nekaj o svemu tome prije nego pametuješ drugima. Čovjek traži savjet kako otvoriti
ekstenzija "flv" govori nam da je fajl "flash video", a ne da je skinut sa YouTube servisa!

..život u oblacima :-))
17 godina
neaktivan
SemperFi kaže...
Horagio kaže...
zmaj kaže...

nisam namjeravao pametovati al trebam se nekak ufurat u temu, ali za to si mi trebao poslati privatnu poruku a ne to reć ovdje jer nisi baš nikakav odgovor ponudio

H-MAN RULES!!!11
17 godina
neaktivan

Za otvaranjne .flv datoteka koristim MediaPlayerClassic. Ako hoćeš convertati .flv u .mp4 za to postoji programčić Free YouTube to iPhone converter. =)

()v()
(-.-)
('')('')
17 godina
neaktivan

Pa dobro je sto te ispravio! Tak i pocnu razne gluposti tipa ono CD-u steti kopiranje i take gluposti. Inace kakva ti je to ekstenzija "attachment"? I de malo jasnije objasni to da su sve kao kocka i to s tim bojama.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
neaktivan
Assassin:
Ono, "..kao kocka.." misli na ikonu za koju je nedefiniran program koji otvara taj tip datoteke.
17 godina
neaktivan
kaj treba

kaj treba skiniti ja ti mogu pomoc

17 godina
neaktivan

A jel imas instaliran Office?

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1