skinuo sam neke datoteke sa interneta opis instaliranja windowsa,igricu,cro nurse video itd.datoteke na kraju imaju oznaku flv,php,ppt i attachment i sve su kao kocka unutar koje su točkice tj crvena i 2 zelene i u desnom gornjem kantunu kao da odljepljivate sličicu.nemogu ih pokrenuti tj ni pretvoriti u datoteke dabi ih otvorio i špokrenuo.ako netko zna velika hvala.SRETAN USKRS.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skinuo sam neke datoteke sa interneta opis instaliranja windowsa,igricu,cro nurse video itd.datoteke na kraju imaju oznaku flv,php,ppt i attachment i sve su kao kocka unutar koje su točkice tj crvena i 2 zelene i u desnom gornjem kantunu kao da odljepljivate sličicu.nemogu ih pokrenuti tj ni pretvoriti u datoteke dabi ih otvorio i špokrenuo.ako netko zna velika hvala.SRETAN USKRS.
Za flv video fajlove ti preporučujem Wimpy FLV Player.
Php je ekstenzija php skripti i otvara se web browserom. Kod skidanja videa sa YouTubea i sličnih servisa, često se desi da se fajl snimi sa ekstenzijom php ili html, a zapravo se radi o flv filmovima, pa tim fajlovima treba promeniti ekstenziju i otvoriti ih odgovarajućim plejerom. Slično se ponekad može desiti i sa drugom vrstom sadržaja, ako nije trebalo da bude snimljen php fajl, možeš probati da promeniš ekstenziju u onu koju bi očekivao da vidiš.
Ppt je Power Point prezentacija, ako nemaš ni MS Office ni OpenOffice, skini Power Point Viewer sa Microsoftove stranice (ppviewer 2003 ima manje od dva megabajta).
Za ekstenziju attachment nikada nisam čuo.
Srećan Uskrs. :)
Za otvaranjne .flv datoteka koristim MediaPlayerClassic. Ako hoćeš convertati .flv u .mp4 za to postoji programčić Free YouTube to iPhone converter. =)
(-.-)
('')('')
Pa dobro je sto te ispravio! Tak i pocnu razne gluposti tipa ono CD-u steti kopiranje i take gluposti. Inace kakva ti je to ekstenzija "attachment"? I de malo jasnije objasni to da su sve kao kocka i to s tim bojama.
Ono, "..kao kocka.." misli na ikonu za koju je nedefiniran program koji otvara taj tip datoteke.
kaj treba skiniti ja ti mogu pomoc
A jel imas instaliran Office?