Imam videosnimak nastupa gdje je video u redu,ali audio je vrlo loš zbog buke i lošeg ozvučenja.Pošto imam istovetni audio snimljen gotovo kao u studiju,volio bih tu audiosnimku straviti u vidosnimak.Nekada sam to radio sa Avidemuxom,ali sada jednostavno ne uspijevam.Ne isplati mi zbog toga kupovati prof.program,pa se pitam ima li neki besplatan sem Movie Makera,odnosno zna li netko pobliže rad sa Avidemuxom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam videosnimak nastupa gdje je video u redu,ali audio je vrlo loš zbog buke i lošeg ozvučenja.Pošto imam istovetni audio snimljen gotovo kao u studiju,volio bih tu audiosnimku straviti u vidosnimak.Nekada sam to radio sa Avidemuxom,ali sada jednostavno ne uspijevam.Ne isplati mi zbog toga kupovati prof.program,pa se pitam ima li neki besplatan sem Movie Makera,odnosno zna li netko pobliže rad sa Avidemuxom.
najlakse ce ti biti u Wondershare Video Editor
nije free!!! čovjek te traži nešto nekomercionalno!
ja koristim recimo Wondershare Video converter free,ali opet neke dopunske funkcije se nadograđuju u komercionalnu verziju i konverter može izvući zvuk u neke audio formate ali ga ne može staviti... to vjerovatno radi editor iste firme...
ja znam da je to napraviti sa sony vegas pro 10 dječja igra (izrezati zvuk i pripasati drugi) ali opet čovjek traži free a tu mu ne mogu pomoći,jer ne pada mi na pamet niti jedan free alat...
svi znaju nacin kako jeftino kupiti...nebi mu reka da nemoze to napraviti...Sony je kompliciran za njega a u ovome sta sam mu reka je prejednostavno...
Nero ima opciju "make a movie" gdje se može isključiti original audio i staviti drugi track...
ali - vrlo vjerojatno da audio/video neće bit synch - tj, da će zvuk ili biti brži ili sporiji.
svi znaju nacin kako jeftino kupiti...nebi mu reka da nemoze to napraviti...Sony je kompliciran za njega a u ovome sta sam mu reka je prejednostavno...
da on hoće jeftino kupiti,e onda izbora ima napretek,Sony kao kompletan program je kompliciran,no ne traži čovjek da pozicionira bluring face, ali za ovu opciju stvar riješava u par klikova,učita video i odmah mu dođu dvije trake video i audio,audio stavi pod mute i otvori novu audio traku uveze novi audio fajl i pripasuje ga kako hoće pomicanjem kursorom ljevo i desno...
da on hoće jeftino kupiti,e onda izbora ima napretek,Sony kao kompletan program je kompliciran,no ne traži čovjek da pozicionira bluring face, ali za ovu opciju stvar riješava u par klikova,učita video i odmah mu dođu dvije trake video i audio,audio stavi pod mute i otvori novu audio traku uveze novi audio fajl i pripasuje ga kako hoće pomicanjem kursorom ljevo i desno...
to isto ima i Nero....koji vjerojatno čovjek već ima u kompu...
Nero je Car među programima ,odavno je prešao prag kao samo progija za prženje,koristio sam ga prije za napraviti dvd iz divx-a, a njegov Nero cover disign,je radio cover oš slim box ,oš dvd box,kakve i puno jaći programi za tu namjenu nisu imali...
samo ne sječam se dali je besplatni Nero expres kojeg si dobio uz pržilicu imao sve te dodatne programe ,pogotovo za video audio editiranje... mislim da je to ipak dplazilo uz paket koji se plaća...?
ispravi me možda griješim...
da . to se nije dobilo u Express....al već nero 8-9 ima tu opciju...u stvari svi Nere koji su podržavali DVD prženje