Fraps video neće da bude preko 3.98GB.

poruka: 20
|
čitano: 4.538
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Imam jedan iritantan problem zbog kojeg mi dodje da sako pocnem lupati po kompu. Naime probavao sam mnoge verzije frapsa i sistem sam 2-3 nanovo instalirao ali opet isti problem. 

Kad npr snimam neki gameplay od 20ak minuta i kad prestanem i odem u folder gdje sam uputio video tu bude 20ak videa po 3.98GB (1:17)...znači nikad neće da snimi cijeli video od 20 minuta nego ga tako isjecka na više dijelova. Fraps nije trial,registrovan je. Jbt kako samo kod mene takav problem a gledam gameplaye igara po YTu i svi snimljeni sa frapsom i nemaju problem s ovim s čim ja imam.Da li se možda nešto mora podesiti u sistemu ??? Ili je do nekakvog codeca ili šta ??? Molim vas pomozite mi jer nisam dovoljno pametan za ovo.

HVALA UNAPRIJED !!!

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Due to Fraps not supporting AVI 2.0 OpenDML extensions (and using AVI 1.0 instead) the maximum clip size is about 3.9 GiB regardless of the filesystem of the destination drive. Should the recorded clip exceed this limit it is automatically split into 2 (or more) separate files.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fraps

[Protocol4] NOVA ENCODE GRUPA NA ANIME SCENI http://protocol4.animehr.com
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
protjeran

Eee tnx mnogo na linku,citacu ga kasnije moram sad ici negdje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E stigo sam,nisu mi bas ovi izrazi jaca strana,ovde sam uspio skontati da fraps ne podržava taj avi 2.0 nego podržava samo 1.0 ili..???

Šta ja trebam uraditi da smaknem ovu granicu na 3.98GB ?

HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemozes nikako osim ako u narednim verzijama Frapsa se ne ukljuci ovaj 2.0 protokol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Fraps video neće da bude preko 3.98GB.
GW freak kaže...

Nemozes nikako osim ako u narednim verzijama Frapsa se ne ukljuci ovaj 2.0 protokol.

Ajoj,sad jos vise ne kontam znaci ne postoji naci da se rijesi ovaj moj problem ???

17 godina
neaktivan

Nazalost ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SpyGi kaže...
GW freak kaže...

Ajoj,sad jos vise ne kontam znaci ne postoji naci da se rijesi ovaj moj problem ???

evo da skontaš > ne postoji način

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
protjeran
GW freak kaže...

Nazalost ne.

OMG,pa kako ovi ostali sto prave videa sa frapsom snimaju preko 1:17 ??? Jel moguce ikako da se to rijesi,instalacijom novog sistema ??? Ili sta trebam raditi ????

17 godina
neaktivan

SpyGi kaže...
GW freak kaže...

Nazalost ne.

OMG,pa kako ovi ostali sto prave videa sa frapsom snimaju preko 1:17 ??? Jel moguce ikako da se to rijesi,instalacijom novog sistema ??? Ili sta trebam raditi ????

Pa kažemo ti da ne postoji!!

Uzmi Movie maker i spoji ih u jedan video. Jel to tako teško?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
16 godina
protjeran
lzgr kaže...

SpyGi kaže...
GW freak kaže...

Nazalost ne.

Ma nemoj,vi sad meni necete da pomognete jer sam vas zezao za brata u BFBC2 temi {#}

16 godina
neaktivan

Netreba tebi dat ni fraps ni nista samo ces opet ovakve gluposti snimat:D

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Gauta kaže...

Netreba tebi dat ni fraps ni nista samo ces opet ovakve gluposti snimat:D

LoL kako cu s frapsom to snimati ? :S

16 godina
neaktivan

Neces to ali ces neku glupost sta radis na pc-u. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
lzgr kaže...

SpyGi kaže...
GW freak kaže...

Nazalost ne.

Ma nemoj,vi sad meni necete da pomognete jer sam vas zezao za brata u BFBC2 temi {#}

Lijepo ti piše svuda na internetu da ne može biti preko 3.98 GB. Uzmi sve te komadiće i spoji ih u movie makeru. JEDNOSTAVNO

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
GW freak kaže...

ja to ovako radim: samo uzmem jedan video converter (u mom slučaju Xilisoft Video Converter Ultimate) i spojim 2 videa, a ako ti je taj file na kraju pre pre pre velik (ko meni za youtube, mob ili tako nešto) onda u tom istom converteru ga stavim u recimo MP4 i bude puuuuuuuuuno manji...

IRebic
16 godina
protjeran
IRebic kaže...
SpyGi kaže...
GW freak kaže...

ja to ovako radim: samo uzmem jedan video converter (u mom slučaju Xilisoft Video Converter Ultimate) i spojim 2 videa, a ako ti je taj file na kraju pre pre pre velik (ko meni za youtube, mob ili tako nešto) onda u tom istom converteru ga stavim u recimo MP4 i bude puuuuuuuuuno manji...

Ev instaliro sam Xilisoft Video Converter Ultimate (registrovan),e sad imam sljedeci problem stavim 3 videa u njega da se konvertuju u HD MP4 i jedan se uspije konvertovati ali 2 ne ???

16 godina
protjeran

Da pojasnim malo bolje,kad stavim 3 dijela filma da se konvertuje u MP4 HD 1 se uspije konvertovati i pokaze se zelena kvacica kraj njega ali ona ostala 2 se ne uspiju i pokaze se onaj crveni znakic i pise kod toga Conveting Failed (ili tako nesto)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Da pojasnim malo bolje,kad stavim 3 dijela filma da se konvertuje u MP4 HD 1 se uspije konvertovati i pokaze se zelena kvacica kraj njega ali ona ostala 2 se ne uspiju i pokaze se onaj crveni znakic i pise kod toga Conveting Failed (ili tako nesto)

MP4 HD? ja ih stavljam u obični MP4...

IRebic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice