Nadogradnja na Win 8

poruka: 2
|
čitano: 1.686
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nadogradnja na Win 8

Trenutno imam Windows 7 instaliran na particiju C.

Imam dvije particije, C i D.

Na D su instalirane sve igre, muzika i video, a na C Windowsi, programi, driveri.

Pošto mislim preć na Windows 8, zanima me koji bi bio postupak i najbezbolniji način?

Kompjuter većinom koristim za igranje i surfanje, pa bi mi bilo važno da mi ostanu saveovi i instalirane igre, kao i muzika i video, znači da kada instaliram Win 8, samo nastavim sa igranjem tamo di sam stao, bez ponovnog odigravanja.

Dali je moguće tako nešto napravit i općenito kako se radi nadogradnja?

Pošto ljudi rade više particija na jednom HDD-u, logično bi bilo da ih rade zato da im ostanu neki podaci na particijama, osim na sistemskoj ili je moguće i sistemsku i sve šta je gore nekako zadržat kada se prelazi na novi OS?

Svaki savjet je dobrodošao.

Unaprijed hvala!

Gaming is Life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nadogradnja na Win 8
PCGamerX kaže...

Trenutno imam Windows 7 instaliran na particiju C.

Imam dvije particije, C i D.

Na D su instalirane sve igre, muzika i video, a na C Windowsi, programi, driveri.

Pošto mislim preć na Windows 8, zanima me koji bi bio postupak i najbezbolniji način?

Kompjuter većinom koristim za igranje i surfanje, pa bi mi bilo važno da mi ostanu saveovi i instalirane igre, kao i muzika i video, znači da kada instaliram Win 8, samo nastavim sa igranjem tamo di sam stao, bez ponovnog odigravanja.

Dali je moguće tako nešto napravit i općenito kako se radi nadogradnja?

Pošto ljudi rade više particija na jednom HDD-u, logično bi bilo da ih rade zato da im ostanu neki podaci na particijama, osim na sistemskoj ili je moguće i sistemsku i sve šta je gore nekako zadržat kada se prelazi na novi OS?

Svaki savjet je dobrodošao.

Unaprijed hvala!

A ništa bootaj računalo sa Windows 8 DVDa, kad te pita biraj UPGRADE, NE CUSTOM install, on će provjerit kompatibilnost cijelog sustava (znači da li komponente, software i igre rade na Win 8), ako nešto ne radi upozorit će te, kad ga instaliraš instaliraj sve drivere ponovo, ali ovaj put moraju bit za win 8, igre, muzika, video će ti ostat, ali sada budeš vidil hoće li sve igre radit na win 8, ako nešto ne bude radilo više nema povratka na Win 7, da bi se vratio na 7 moraš radit clean install, znači gubiš napredak u igri, moja preporuka je ako već igraš igre da ne diraš ništa, znači da i dalje koristiš Win 7, Win 8 ne donosi ništa revolucionarno, a neke igre ne rade na njemu.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice