Kako uci na BIOS? help hitno

poruka: 19
|
čitano: 7.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kako da udem u BIos laptop koji imam je Asus K52N??? help brzo jer kad stinsnel delete+F11 nejde tj negasi se -.- help

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako uci na BIOS? help hitno

Alt+F2 ili samo F2...F8

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
16 godina
neaktivan

ASUS - del ili F2

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan

Kod palenja pogledaj dolje lijevi na kutu mora pisat inače obično je DEL ili F2. Pa uđeš u BIOS.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
goodgirl kaže...

Kako da udem u BIos laptop koji imam je Asus K52N??? help brzo jer kad stinsnel delete+F11 nejde tj negasi se -.- help

Mani se čorava posla i nemoj ulazit u bios sam ces nest sjebat

http://www.soundstream.com/
15 godina
neaktivan

hvala svima instalirala sam windowse XD

0 0 hvala 0
17 godina

Zašto nitko nikada ne pritisne gubm HVALA na post koji mu je pomogao, ne kužim to?

Pa dajte ljudi, koliko ste već dugo tu na forumu, pa stisnite to ako vam je netko pomogao.

Znam da je off, ali živcira me to već malo... {#}

A i najbolji su mi oni komentari da se ne ulazi u bios, da će se nešto syebati {#}

Inače, kada se upali komp, odmah se pojavi na dnu ekranu koja se tipka treba pritisnuti da bi se ušlo u BIOS...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

pero svaku temu koju sam otvorila sam se i svima zahvalila ako ne vise puta tako da.... 

0 0 hvala 1
17 godina

Pa klikneš samo na gumb HVALA ispod svakog posta umjesto da pišeš hvala, to mislim... {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

e pa taj film neces gledati ;) ovako se svima zahvalim i svi vide neg sada svima posebn taj gumb stiskati..

0 9 hvala 1
17 godina
neaktivan
goodgirl kaže...

e pa taj film neces gledati ;) ovako se svima zahvalim i svi vide neg sada svima posebn taj gumb stiskati..

tipicno zensko

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
17 godina
@goodgirl
Svi vide kada klikneš i na gumb HVALA... A tako se dobiju zvjezdice, poveća se status svima mislim, nema previše spama kao sada što radimo. Ovakvim pisanjem por nećeš ništa dobiti, više se cijeni kada klikneš na gumb HVALA nego da to napišeš. Ti radi i dalje kako hoćeš...
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...
@goodgirl
Svi vide kada klikneš i na gumb HVALA... A tako se dobiju zvjezdice, poveća se status svima mislim, nema previše spama kao sada što radimo. Ovakvim pisanjem por nećeš ništa dobiti, više se cijeni kada klikneš na gumb HVALA nego da to napišeš. Ti radi i dalje kako hoćeš...

..ona bi a da ne primi

16 godina
neaktivan
goodgirl kaže...

pero svaku temu koju sam otvorila sam se i svima zahvalila ako ne vise puta tako da.... 

ma pero je dosadan pusti ga pametuje puno...

17 godina

Pusa x-men, baš si pametan... {#}

Samo sam rekao da je bolje kliknuti HVALA umjesto da se to piše, zato je to i uvedeno. Kad bolje razmislim, maknuti ću HVALA sa tvog posta, ko te šljivi {#}{#}

Moj PC  
2 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Pusa x-men, baš si pametan... {#}

Samo sam rekao da je bolje kliknuti HVALA umjesto da se to piše, zato je to i uvedeno. Kad bolje razmislim, maknuti ću HVALA sa tvog posta, ko te šljivi {#}{#}

nemoj evo ja tebe hvalim!!!!hehehe

15 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Najjaci su mi oni koji mole za HVALA da bi dobili koju zvjezdicu...
jad i beda

http://www.soundstream.com/
17 godina

Ne molim ja ništa, ja tako i tako nisam ništa pomogao. Nije me ni briga za to uostalom.

Samo kažem da bi bilo lijepše i preglednije tako nego samo pisati i "nabijati" postove bzvz.

{#}

edit:

uostalom, ti si joj najviše i pomogao, 666 999 (zlo i naopako) je ulaziti u bios, baš...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 15:14 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Najjaci su mi oni koji mole za HVALA da bi dobili koju zvjezdicu...
jad i beda

Nije ovo moljakanje vec red je kada covjek dobije pomoc i da se zahvali. Zato su i stavili gumb HVALA da se ne pise novi post samo sa HVALA. 1000 puta je receno da sakupljanje HVALA   ne utjece na zvezdice, tu ulazi u obzir i thumbs upovi, broj napisanih tema, prisutnopst, kartoni,.....

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice