Kako da udem u BIos laptop koji imam je Asus K52N??? help brzo jer kad stinsnel delete+F11 nejde tj negasi se -.- help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Alt+F2 ili samo F2...F8
ASUS - del ili F2
Kod palenja pogledaj dolje lijevi na kutu mora pisat inače obično je DEL ili F2. Pa uđeš u BIOS.
Kako da udem u BIos laptop koji imam je Asus K52N??? help brzo jer kad stinsnel delete+F11 nejde tj negasi se -.- help
Mani se čorava posla i nemoj ulazit u bios sam ces nest sjebat
hvala svima instalirala sam windowse XD
Zašto nitko nikada ne pritisne gubm HVALA na post koji mu je pomogao, ne kužim to?
Pa dajte ljudi, koliko ste već dugo tu na forumu, pa stisnite to ako vam je netko pomogao.
Znam da je off, ali živcira me to već malo...
A i najbolji su mi oni komentari da se ne ulazi u bios, da će se nešto syebati
Inače, kada se upali komp, odmah se pojavi na dnu ekranu koja se tipka treba pritisnuti da bi se ušlo u BIOS...
pero svaku temu koju sam otvorila sam se i svima zahvalila ako ne vise puta tako da....
Pa klikneš samo na gumb HVALA ispod svakog posta umjesto da pišeš hvala, to mislim...
e pa taj film neces gledati ;) ovako se svima zahvalim i svi vide neg sada svima posebn taj gumb stiskati..
e pa taj film neces gledati ;) ovako se svima zahvalim i svi vide neg sada svima posebn taj gumb stiskati..
tipicno zensko
Svi vide kada klikneš i na gumb HVALA... A tako se dobiju zvjezdice, poveća se status svima mislim, nema previše spama kao sada što radimo. Ovakvim pisanjem por nećeš ništa dobiti, više se cijeni kada klikneš na gumb HVALA nego da to napišeš. Ti radi i dalje kako hoćeš...
Svi vide kada klikneš i na gumb HVALA... A tako se dobiju zvjezdice, poveća se status svima mislim, nema previše spama kao sada što radimo. Ovakvim pisanjem por nećeš ništa dobiti, više se cijeni kada klikneš na gumb HVALA nego da to napišeš. Ti radi i dalje kako hoćeš...
..ona bi a da ne primi
pero svaku temu koju sam otvorila sam se i svima zahvalila ako ne vise puta tako da....
ma pero je dosadan pusti ga pametuje puno...
Pusa x-men, baš si pametan...
Samo sam rekao da je bolje kliknuti HVALA umjesto da se to piše, zato je to i uvedeno. Kad bolje razmislim, maknuti ću HVALA sa tvog posta, ko te šljivi
Pusa x-men, baš si pametan...
Samo sam rekao da je bolje kliknuti HVALA umjesto da se to piše, zato je to i uvedeno. Kad bolje razmislim, maknuti ću HVALA sa tvog posta, ko te šljivi
nemoj evo ja tebe hvalim!!!!hehehe
Najjaci su mi oni koji mole za HVALA da bi dobili koju zvjezdicu...
jad i beda
Ne molim ja ništa, ja tako i tako nisam ništa pomogao. Nije me ni briga za to uostalom.
Samo kažem da bi bilo lijepše i preglednije tako nego samo pisati i "nabijati" postove bzvz.
edit:
uostalom, ti si joj najviše i pomogao, 666 999 (zlo i naopako) je ulaziti u bios, baš...
Najjaci su mi oni koji mole za HVALA da bi dobili koju zvjezdicu...
jad i beda
Nije ovo moljakanje vec red je kada covjek dobije pomoc i da se zahvali. Zato su i stavili gumb HVALA da se ne pise novi post samo sa HVALA. 1000 puta je receno da sakupljanje HVALA ne utjece na zvezdice, tu ulazi u obzir i thumbs upovi, broj napisanih tema, prisutnopst, kartoni,.....