Besplatan disk image softver

poruka: 12
|
čitano: 2.840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle, preporuka za besplatan ili funckionalan shareware/adware disk image softver? Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Besplatan disk image softver

Da nije možda ImgBurn taj koji bi zadovoljio tvoje prohtijeve?

14 godina
zitzko kaže...

Da nije možda ImgBurn taj koji bi zadovoljio tvoje prohtijeve?

Koliko se sjecam, mislim da ImgBurn ne moze kreirati image sistemske particije (trazim nesto poput Norton Ghosta).

15 godina
protjeran
14 godina
Hvala :)
BTW Koliko vidim, Acronis nema free verziju, samo 50$ licencu (i $50 godisnju, live licencu).
15 godina
protjeran
mcf kaže...
BTW Koliko vidim, Acronis nema free verziju, samo 50$ licencu (i $50 godisnju, live licencu).

Ne postoji Acronis free, u pravu si. Moja greška, nije namjerno. Mislio sam staviti drugi link za jedan besplatni ( koji traži registraciju ), a sada vidim da sam stavio za najbolji komercijalni. Ovo sam trebao staviti.

http://www.paragon-software.com/home/br-free/

Osobno koristim EaseUS Todo Backup Workstation ( komercijalna inačica ) ali je i ona free vrlo dobra. Kod dosta prijatelja je instalirana i uredno odradi posao kada zaškripi.

17 godina
mcf kaže...

Ne treba ti nikakav Acronis, več su gore spomenuli koji je najbolji program i badave normalno Easeus Todo Backup 4 pogledaj koje sve ima opcije i to je to.{#}{#}

Ako trebaš samo klonirat stari disk, na novi veči disk sa svim particijama i Windowsima onda je tu vrlo jednostavn i odličan Easeus Disk Copy. Preko njega se sve radi s Boot CD-a normalno kaj drugo tak je najlakše i najbolje to odradit.{#}

http://www.todo-backup.com/products/home/free-backup-software-features.htm

http://www.easeus.com/disk-copy/disk-copy.htm

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina

Hvala, izgleda da easeus cak podrzava sysprep instalacije (image restore na drugom hardveru, tj. chipsetu) u svojoj nekomercijalnoj inacici.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mcf kaže...

Hvala, izgleda da easeus cak podrzava sysprep instalacije (image restore na drugom hardveru, tj. chipsetu) u svojoj nekomercijalnoj inacici.

Ali moraš znati da to radi samo za jako sličan hardver, u suprotnom stvara samo probleme i bolje je reinstalirati OS.

16 godina
neaktivan
mcf kaže...

BlackFoot kaže...

Ne postoji Acronis free, u pravu si. Moja greška, nije namjerno.

Free verzija postoji ,ali samo ako imate WD disk u PC-u. Acronis True Image WD Edition

mcf kaže...

Koji je OS u pitanju? Vista ,a pogotovo Sedmica imaju izrstan i brz sysprep već integriran. (C:\Windows\System32\Sysprep\sysprep.exe)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
kizo2703 kaže...

Koji je OS u pitanju? Vista ,a pogotovo Sedmica imaju izrstan i brz sysprep već integriran. (C:\Windows\System32\Sysprep\sysprep.exe)

Ima i XP u deployment toolsima. Na sedmici nisam isprobavao, nisam cak niti znao da je integriran, hvala :)

16 godina
neaktivan
mcf kaže...

Ima i XP u deployment toolsima. Na sedmici nisam isprobavao, nisam cak niti znao da je integriran, hvala :)

Da ,ima za skinuti i dosad mi se baš i nije pokazao pouzdan. SP3 verzija

A još manje starija verzija za SP2!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice