Jeste li pročitali pravila za Amazon Cloud drive?

poruka: 1
|
čitano: 1.209
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jeste li pročitali pravila za Amazon Cloud drive?

Divno je imati ovakvu uslugu, ali po kojoj cijeni? Ne misli se na cijenu usluge, koja je naravno besplatna, nego na uvjetima korištenja.

Kao dio korištenja Cloud Drive, Amazon zadržava pravo da pregledava vaše datoteke. Oni ne moraju vas pitati ili vas obavijestiti za to. Oni mogu čak i držati datoteke koje ste izbrisali. Oni čak mogu podijeliti vaše podatke s drugima. Ovakve slicne klauzule obično spominju nešto o sudovima, sudskih poziva, ili neki drugi pravnu zavrzlamu. Ali u slucaju Amazona takvi uvjeti ne postoje.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“5.2.Our Right to Access Your Files. You give us the right to access, retain, use and disclose your account information and Your Files: to provide you with technical support and address technical issues; to investigate compliance with the terms of this Agreement, enforce the terms of this Agreement and protect the Service and its users from fraud or security threats; or as we determine is necessary to provide the Service or comply with applicable law.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je suprotno od Dropboxa gdje dolazi do enkripcije još prilikom stavljanja fileova na Dropboxov oblak pri sto samo imena fileova ostaju ne-enkriptirana.

Izvorna vijest na ghacks.net Have You Read the Fine Print for the Amazon Cloud Drive? 

[edit]

Manje vise me ne brine to sto ce Amazon gledati moje fajlove vec to sto ih moze onako, po njihovim procjenama brisati, djeliti ili cak pomoci sudskim vlastima da podignu optuznicu protiv mene. Eto ja sam tamo stavio krek za [stavi_ime] i sada strepim..  {#}

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 10:16 (Lazarus Long).

1 0 hvala 6
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice