Apple vs. Samsung - SAD

poruka: 6
|
čitano: 966
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Apple vs. Samsung - SAD

Sljedeći tjedan počinje suđenje između Applea i Samsunga u SAD-u.

Ako su Samsungovi navodi iz citiranog članka točni, ne izgleda dobro za Apple.

http://blogs.wsj.com/law/2012/07/24/the-apple-samsung-trial-what-samsung-will-attempt-to-prove/

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Apple vs. Samsung - SAD
Nadam se da će Apple dobro naj*bati. :)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
17 godina
Apple vs. Samsung - SAD

Apple odgovara kako je Google upozorio Samsung da im uređaji previše sliče iUređajima.

http://allthingsd.com/20120725/apple-google-warned-samsung-against-copying-us/

Bit će zanimljivo pratiti ovo, a ko god izgubi izgubit će grdo, čini mi se.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
18 godina
Apple vs. Samsung - SAD

Nadam se da ce Samsung dobit ovo, i da ce se Juzna Koreja ujedinit sa Sjevernom, a zelim i sretan brak i mnogo djece Kim Jongu.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Apple vs. Samsung - SAD

sve je to marketing

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina
Apple vs. Samsung - SAD

Pa moje mišljenje je da bi firma sa >$100mlrd u kešu trebala ulagati u R&D, a ne u odvjetnike, ali tko sam ja da se mene pita...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice