18. godina BUG foruma

poruka: 34
|
čitano: 4.320
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
18. godina BUG foruma

od prvog dana...čestitam

2 0 hvala 0
11 godina
18. godina BUG foruma

Evo da se onda i ja pohvalim - bio sam korisnikom Bugovog BBS-a na kojem se u to vrijeme moglo naći dosta zanimljivog sadržaja.

S tadašnjim modemom od 14400 bauda korisnici su imali osjećaj da im je sve nadohvat ruke jer su probili granice lokalne ogranićenosti (pa mi je smiješno slušati današnju kuknjavu kako je optika od 250 Mbps prespora ).

3 0 hvala 0
4 godine
Re: 18. godina BUG foruma
torrente kaže...

Svi koji smo držali Bug za homepage browsera, tog dana smo pročitali vijest o startanju foruma.

Najavljen je datum mjesec dana ranije u Bug tiskovini, tako da se svatko mogao tko kupuje časopis regati taj dan, no osobno sam pričekao dva mjeseca jer sam tada rovario po forum.hr i PC Ekspert forumu, pa sam pomislio da ovaj nema šanse opstati.

No, prevarih se, uskoro je ovaj forum postao No1 informatike, iako je na konkurentnom forumu bilo sprdanja s ovim, kao, ovdje dolaze početnici, neznalice i tako to, jal.

Tamo nisam napisao post 10 godina osim tri oglasa koja sam u međuvremenu tamo postavio.

Ovdje je uvijek bilo dozvoljeno i malo zafrkancije, umjereno trolanje, oftopičarenje, ali sve u granicama.

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2026 15:14 (Zaporožac).
18 godina
18. godina BUG foruma

<<<<<<<<<<<< Je li 18?

Mislim da sam bio tu!

Ah da, kasnio sam 2-3 dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2026 22:06 (rashomon).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice