Word: točka umjesto razmaka

poruka: 5
|
čitano: 8.474
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Moja susjeda ima sljedeći problem sa tekstom u word-u. Umjesto svih razmaka stoji joj točka kao npr. moja.kuća ali ne ovako dolje nego u sredini, nemam pojma kojom se kombinacijom to dobije. Ako obriše tu točku i stisne space opet se pojavi točka. Isto tako kad otvori novi prazni dokument i napiše nešto, opet se pojavi točka umjesto razmaka. Prenio sam jedan njezin dokument preko stick-a na svoje računalo i onda nema tih točki.

Antivirus je na stick-u našao nekoliko virusa i crva pa ih vjerojatno ona ima i na svom računalu, jel bi to moglo biti uzrok? Inače, ona nema antivirus niti pristup internetu.

P.S. Kaže da joj se to pojavilo kada je htjela staviti niz točaka koje vode od naslova do broja stranice na kojoj se to nalazi (kao u sadržaju neke knjige) i da bude sve istog razmaka pa je svuda po opcijama klikala i izgleda da je nešto zeznula.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 19:08 (Josip7g).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Word: točka umjesto razmaka
treba iskljuciti posebne znakove. Negdi u taskbaru se nalazi ikonica, koja u ovom slucaju svijetli. Neznam kak tocno izgleda. Kao hmm. Okomita debela crta sa necim sa strane
hmda
15 godina
neaktivan

U Officeu 2007 se to nalazi kao na priloženoj slici. Ali uočljivo je i u starijim verzijama, uglavnom to bi trebalo biti to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Znak Show/Hide koji je tvoja susjda uključila je iznimno koristan u radu sa Wordom, jer prikazuje tzv. skrivene znakove.

A činjenica da ona lupa "točke" da bi složila sadržaj znači da ne zna gotovo ništa o Wordu. Bez uvrede susjedi, ali tako se radilo na pisačim mašinama, ali nikada u Wordu.

Ako se Word pravilno koristi on će sam generirati sadržaj (Table of content) -> probaj preko googla izvuci neke upute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Word: točka umjesto razmaka
sasa kaže...

A činjenica da ona lupa "točke" da bi složila sadržaj znači da ne zna gotovo ništa o Wordu.............

Ako se Word pravilno koristi on će sam generirati sadržaj (Table of content) -> probaj preko googla izvuci neke upute.

@Sasa, nemoj tako "grubo", ne mogu svi sve znati a i ne moraju (zato je danas internet tu ;-)

@Josip7g

Kao što sasa kaže susjeda može proguglati u potrazi za riješenjem problema a da si skrati vrijeme evo link sa uputama kako izraditi Sadržaj u Wordu

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice