Word 2007 pitanje

poruka: 6
|
čitano: 4.355
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

Uglavnom imam jedan problem s Wordom 2007 koji me pomalo zivcira jer nisam našao efikasan način da ga otklonim.

Problem je u tome što mi Word svaki put ako npr. napišem "polc" ispravi u "Police" ili pretvara mala slova " i " u velika i slično. Ugasio sam "checking for grammar ", no to nije pomoglo. Jedino je pomoglo da "language" jer je inace stavljeno na "English" (prilozena slika gdje sam ugasio "lanugage") - kad to ugasim onda ne ispravlja. No svako malo taj se language vrati.

Pa me zanima kako ugasiti taj dio Worda da mi nikad vise ne ispravlja te "greške" .

Hvala.

Word Word
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 16:46 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Word 2007 pitanje

Kad ti se to točno vrača? Jeli to na svim dokumentima, samo nekim, ili samo na novim? Ne znam sad 100%, ali mislim da sam doc (i docx) sprema jezik za provjeru, tako da ti to od filea do filea mjenja. Odi u general settings/options/whatever (ne znam, ne koristim office 2007) i pogledaj jeli možeš to negdje promjeniti. Promjeni, saveaj neki file (bezveze) i ugasi. Upali, i trebao bi ostati za vjeke vjekova (ili  dok opet ne promjeniš).

17 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

Probaj u Word options - proofing - autocorrect options, pa se malo s tim poigraj, isključi opciju da ti mijenja riječi dok pišeš, da ti ne stavlja veliko slovo na početku, itd.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

kada ti ispravi riječ odi mišem na nju i trebo bi ti se pojaviti gromić. Klikni na njega i isključi sve opcije

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Word 2007 pitanje
BORN kaže...

kada ti ispravi riječ odi mišem na nju i trebo bi ti se pojaviti gromić. Klikni na njega i isključi sve opcije

Da, ali to je iritirajuče kad moraš raditi kod svake druge riječi.
17 godina
Word 2007 pitanje

odu autocorect options (u Word options) i iskljuci sve kvacice koje tamo nades i vise ti nista nece sam ispravljati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice