Temp word

poruka: 7
|
čitano: 3.125
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Temp word

Ljudi spasavajte!!!!!!

Dobijem mail u kojem je word dokument. Otvorim ga i krenem pistati. i nakon 5 sati kliknem save i zatvorim. Odjednom mi padne na pamet da moram jos nesto dodati. Idem otvoriti taj fajl. Nema ga. Nestalo. Idem u wordu naci preko zadnjih otvorenih dokumenata. Nema ga. Trazim na pretrazi, ne pojavljuje se ni tamo. Zna li netko kako do toga. Otvoreno je s internet explorerom. Jel moguce da ga nije ni sejvalo iako sam stisa save?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Temp word

Idi natrag na e-mail, otvori dokument, klikni Save As i pogledaj kamo ga, u koju mapu, hoće spremiti. U toj mapi bi mogao biti dokument koji si prije mijenajo i spremio.

Ja bih još za svaki slučaj prije probao s drugim dokumentom (da slučajno ne pregazi onog prethodnog) - npr. pošalješ si na e-mail neki dokument i njega probaš otvoriti i spremiti.

14 godina
neaktivan

Isprobano. Pokaze da snima u my documents ali kad i na taj drugi kliknem samo save nema ga u my documents. Kad probam razliciti ne desi se nista. Kad probam isti ne pita me zelim li overwrite. Dakle cini se da ga nema. Nije mi jasno da se u skoro 2013 takav propust moze dogoditi s internet explorerom koji je prisutan beskonacno godina. Ali eto ocito sam ja jedini specijalac koji napravi takvu glupost. {#}

14 godina
neaktivan

A odakle otvaraš taj dokument, koji je to e-mail - klijent ili web mail?? Da li ti se dokument otvori u browseru ili u Wordu?

14 godina
neaktivan

Yahoo. U wordu se otvori

14 godina
neaktivan

Evo, ako ti može pomoći... dokument (.doc) iz yahoo e-maila otvara se u Wordu kao read-only, a nalazi se u mapi C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp. Kod spremanja upozorava da je read-only i traži spremanje pod drugim imenom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 14:00 (zOOm).
14 godina
neaktivan

Tnx na trudu. Nemam taj path (windows7). Nije mi bilo upozorenja da je read only ni nista. Nema mi pomoci. Tipkovnicu nanovo i udri. Jos kad bi ovo bilo zadji put u zivotu da mi se nesto ovakvo desilo bilo bi dobro. -.-'

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice