Telefonski imenik

poruka: 6
|
čitano: 12.394
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Telefonski imenik

(nadam se da sam pogodila podforum, ovo teoretski spada u uredske alate)

Radim u uredu gdje su telefonski brojevi dobavljača, kupaca i sl upisani u jednu bilježnicu u poluraspadu, pa poželjeh to malo modernizirati.

Pronašla sam jedan program koji bi odgovarao zahtjevima (znači, u tražilicu ide S-a -> izbaci sve kontakte koji počinju sa Sa itd) -> http://www.standardphonebook.com/, međutim, daljnje surfanje je reklo da tvrtka preko koje se vrši plaćanje nije pretjerano sigurna (čitaj: varaju i kradu).

E sad, zna li netko program koji bi bio sličan ovome (samo unos telefonskih brojeva i abecedna pretraga, daljnje je sve suvišno)?

Ili, postoji li neki drugi način stvaranja telefonskog imenika (npr baza podataka, no pretraga bi trebala biti što jednostavnija i po mogućnosti grafičkog tipa)?

Također, tel. brojevi bi trebali biti spremljeni na glavnom računalu, s mogućnosti pristupa s računala spojenih na mrežu.

Znam da Contacts raznih e-mail programa pružaju slične mogućnosti, no njima treba baš - popis brojeva i abecedna pretraga.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Telefonski imenik

vrlo jednostavna baza u accesuu i to je to.

ili PHP+MySQL (mala web aplikacija)

ili (ako imate MS proizvode) onda preko Exchangea (zajednički kontakti)

ili neka desktop aplikacija

....

znači, imaš više rješenja.

mislim da je najbolje da vam netk orazvije malenu aplikaciju (php+mysql) i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Telefonski imenik
sasa kaže...

mislim da je najbolje da vam netk orazvije malenu aplikaciju (php+mysql) i to je to...

Netko će ispasti ja :) Imam već sve pripremljeno....

A i mislila sam da će biti tak šta, samo sam se ponadala da postoji već gotovo jednostavnije rješenje.

17 godina
neaktivan
the_rover kaže...
sasa kaže...

Netko će ispasti ja :) Imam već sve pripremljeno....

A i mislila sam da će biti tak šta, samo sam se ponadala da postoji već gotovo jednostavnije rješenje.

ma ne vjerujem da ti je to neki problem..

;)

16 godina
neaktivan
the_rover kaže...

E sad, zna li netko program koji bi bio sličan ovome (samo unos telefonskih brojeva i abecedna pretraga, daljnje je sve suvišno)?

Ili, postoji li neki drugi način stvaranja telefonskog imenika (npr baza podataka, no pretraga bi trebala biti što jednostavnija i po mogućnosti grafičkog tipa)?

Ovaj  GUI FREE Telefonski imenik na hrvatskom jeziku ima slijedeće mogućnosti koje možeš vidjeti na linku

- pretraživanje vanjskih korisnika

- pretraživanje internih korisnika

- alarm

- printanje baze

- itd

mislim da je za tebe idealno (mislim na zahtjeve)

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
12 godina
neaktivan
Telefonski imenik

Kod rođaka sam u Banjaluci, i baš sam tražila broj od jedne frendice isto iz Banjaluke, pa sam pronašla od njihove kompanije m:tel da imaju jako prost i funkcionalan tel imenik pa možeš da pogledaš, nije nešto prepucan i sl. ali je srkoz ok i jednostavan za korištenje. Možda bude od pomoći.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice