PDF editor (free ili opensource)

poruka: 8
|
čitano: 9.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Trebao bi alternativu Adobe Acrobatu (ne Readeru, nego cijelom programu). Interesira me neki prog s kojim bi mogao unutar gotovog PDF fajla napraviti rotaciju stranica, combine-ati vise pdf u jedan, izvuci neku/neke stranice iz pdf u poseban fajl i slicno. Ne trebaju mi nikakve napredne mogucnosti, samo osnovna manipulacija s PDF-ovima, ono najjednostavnije.

Treba mi prog u poslovnom okruzenju pa mi je bitno da bude free za poslovne svrhe (obično su free za privatno) ili open source.

Inače za PDF printer koristim PDF creator koji je Open source i jako sam s njim zadovoljan.

Molim prijedloge za takav prog. Hvala svima!

davor07

0 0 hvala 0
17 godina
RE: PDF editor (free ili opensource)
davor07 kaže...

Pozdrav!

Trebao bi alternativu Adobe Acrobatu (ne Readeru, nego cijelom programu). Interesira me neki prog s kojim bi mogao unutar gotovog PDF fajla napraviti rotaciju stranica, combine-ati vise pdf u jedan, izvuci neku/neke stranice iz pdf u poseban fajl i slicno. Ne trebaju mi nikakve napredne mogucnosti, samo osnovna manipulacija s PDF-ovima, ono najjednostavnije.

Treba mi prog u poslovnom okruzenju pa mi je bitno da bude free za poslovne svrhe (obično su free za privatno) ili open source.

Inače za PDF printer koristim PDF creator koji je Open source i jako sam s njim zadovoljan.

mislim d aneces naci NISTA sto moze zamijeniti Adobe Acrobat.

On je zaista mocan alat za manipulaciju sa PDF-ovim.a

A ponajprije neces naci nista free za tvrtke...

15 godina
neaktivan

Probaj PDF-XChange Viewer njegove mogućnosti su puno veće od Acrobat-a,readera barem.Postoji i pro verzija koja košta 60 € i koja se može mjeriti sa Adobe Acrobat-om.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 16:02 (zitzko).

1 1 hvala 1
17 godina
davor07 kaže...

Pozdrav!

Za takve sitnice ja koristim pdfsam (PDF Split And Merge). Imaš basic i enhanced verziju, obje su open source, ali za enhanced verziju moraš platiti barem neki minimum i onda si sam kompajliraš (ako sam dobro skužio, pogledaj FAQ). Meni osobno je uvijek bila dovoljna basic verzija. Ružan je, ogavan, napravljen u Javi i radi što treba :)

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 16:10 (Veliki Brat).
17 godina
zitzko kaže...

Probaj PDF-XChange Viewer njegove mogućnosti su puno veće od Acrobat-a,readera barem.Postoji i pro verzija koja košta 60 € i koja se može mjeriti sa Adobe Acrobat-om.

Ovo su mogucnosti koje ima PDF XChange Viewer Free.Cool

http://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer/feature_list

17 godina
neaktivan

Thx svima na pomoci i idejama. Jasno mi je da ne mogu ocekivati cuda za 0,00 kn/$/€ ali treba se nadati. Obzirom da su moje potrebe stvarno male, nadao sam se da cu s necim uspjeti to odraditi. Idem sad probati ove predlozene pa da vidim sto i kako!

Pozdrav

davor07

0 0 hvala 0
17 godina

Ono što ti treba jest pdftk, postoji verzija za manje-više sve sustave, postoji i odvojeno grafičko sučelje. Besplatan je.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
davor07 kaže...

Pozdrav!

Za takve sitnice ja koristim pdfsam (PDF Split And Merge). Imaš basic i enhanced verziju, obje su open source, ali za enhanced verziju moraš platiti barem neki minimum i onda si sam kompajliraš (ako sam dobro skužio, pogledaj FAQ). Meni osobno je uvijek bila dovoljna basic verzija. Ružan je, ogavan, napravljen u Javi i radi što treba :)

Probao sam sve navedene prog i PDFSAM se pokazao najkompletniji, tj. radi to stotrebam jednostavno i brzo. Da je lijep, nije, da je sve najjasnije u njemu napravljeno nije, ali odradi svoje bez problema brzo i jednostavno.

Hvala puno Veliki Brate!

davor07
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice