Outlook povukao sav mail sa gmail servera

poruka: 5
|
čitano: 2.390
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Molim pomoc.

Dogodio mi se kriminal.

Outlook je narihtan da preko pop3 skida mail sa gmaila. U gmailu je stavljena opcija da sacuva kopiju na serveru kada se preuzima preko pop3.

Ali je nedostajao jedan raspon mailova u outlooku, nekih mjesec dana.

Provjerih u postavkama u outlooku, pod login je ispred user name-a stajalo "recent:".

To sam maknuo misleci da ce onda downloadat i te ostale mailove koji su nedostajali.

No nazalost, nije.

Ali je skinuo neke nove stvari u medjuvremenu, i sad su te stvari samo lokalno na outlooku, a nestale su sa gmaila.

Nabijem ih i na pop3 i na imap. Sve mi je to nejasno.

Imap je prakticniji, ali svaki puta mora nanovo citati mail, dok preko pop3 skine i drzi ga lokalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Mene je mučila slična stvar,na kraju sam odustao od Outlooka pa prešao na Thunderbird,pa mi je dosadio pa sada koristim samo Gmail uz dodatak gmail notifiera. Notifier je super koristan programčić koji te obaviještava o pristigloj pošti i s jednim klikom te vodi do gmaila.

Preporučam ti tu opciju,ali ako baš želiš imati lokalno-idi na Thunderbird,manje zehebancije nego o outshitom.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Outlook povukao sav mail sa gmail servera

Ne radi se o meni, pa ne mogu bas eksperimentirat.

Forwardirao sam na kraju te povucene mailove natrag. Nisam nista pametnije nasao.

Nego, kaj se tice imapa i Thunderbirda, jel ima opcija da on bude lepo spojen preko imapa i sve lepo sinhronizira, al da ne mora svaki put nanovo skidat svaki mail, vec da bude spremljen lokalno, kao preko pop3.

13 godina
odjavljen
Re: Outlook povukao sav mail sa gmail servera
Dachande kaže...

Ne radi se o meni, pa ne mogu bas eksperimentirat.

Forwardirao sam na kraju te povucene mailove natrag. Nisam nista pametnije nasao.

Nego, kaj se tice imapa i Thunderbirda, jel ima opcija da on bude lepo spojen preko imapa i sve lepo sinhronizira, al da ne mora svaki put nanovo skidat svaki mail, vec da bude spremljen lokalno, kao preko pop3.

Naravno,možeš podesiti račun u Thunderbirdu kako god želiš.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina

pa sve zavisi šta ti treba{#}

razne opcije imaš za postavit: da li želiš da ti stoji na serveru,koliko dana itd

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice