Outlook express 6

poruka: 2
|
čitano: 2.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Outlook express 6

Pozdrav,

imam outlook express 6, prastari ali služi i ne mislim ga mijenjat, no imam jedan problem, nešto sam čeprkao oko one početne lozinke, znači, na hrvatskom mi je, pa piše prijava identiteta. Na kojio način mogu ući u svoj mail ( možda reset neki passworda), ili ako ne mogu, ima li način da pristupim svojim starim porukama.

Nešto sam čeprkao sa velikim i malim slovima oko lozinke, i sad nikako en mogu pogoditi kombinacije. svaka pomoć je dobrodošla

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 18:04 (mikica1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Outlook express 6
mikica1 kaže...

Nešto sam čeprkao sa velikim i malim slovima oko lozinke, i sad nikako en mogu pogoditi kombinacije. svaka pomoć je dobrodošla

Kreiranje Identity ima svoju svrhu za dva korisnička računa. Bojim se da nećeš ništa moći uraditi ako si "zbrljao" password. Možda možeš probati sa programčićem "SIW" od G.Topala i to onom starijom verzijom koja prikazuje passworde (no nisam siguran).

Dakle spašavaj "KOPIRAJ PORUKE" u neki folder na HDD, probaj reinstalirati Outlook Express ili vratiti Restore Point Win XP ili ( Windows 7 ) na neki prethodni datum da bi došao do točke gdje nemaš kreiran Identity.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice