Office na macu :(

poruka: 3
|
čitano: 1.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

radim na macbooku i imam instaliran microsoft office 2008 za meka.enivejz,trebam u wordu riješit numeriranje da mi ne pocinje od 1 i da u biti treca stranica bude 1.pokusavala sam s uputama za ofis na pcu,al ne ide :glupa:

i jos u excelu moram napravit xy graf,imam podatke i sve,al mi nikako ne ide,bez obzira sta dobro oznacim, odabrem prave cells itd.

ima li mi pomoci,moram predat diplomski kukuleleeeee :(

tnxxx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Office na macu :(
rotten2dcore kaže...

numeriranje da mi ne pocinje od 1 i da u biti treca stranica bude 1.pokusavala sam s uputama za ofis na pcu,al ne ide

Nisam nikada radio na Office 2008, no svejedno mi je čudno da ti ne odgovaraju upute za PC-office (zar se toliko razlikuju).

Probaj vidjeti OVE UPUTE za numeriranje od treće stranice ako nisi, pa javi jesu li ti pomogle u odnosu na PC-MAC, čisto me zanima. pozz

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
14 godina
neaktivan

ma ne pomaže.skuzila sam section break i sve mie jasno,al jednostavno mi se broj 1 pojavi na naslovnoj stanici,pa onda 5 stranice prazno,pa onda mi sedma stranica nosi oznaku 1 (što ja zelim ) i dalje nastavlja.pa ne mogu izbrisat to 1 na naslovnoj strani.jer brisuci taj 1 brisem sve.i pokusala sam samo na naslovnoj napravit section,al mi opet nie uspjelo. :headbang:

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice