Office 2003 Portable

poruka: 5
|
čitano: 3.082
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Office 2003 Portable

Zanima me što se tiče portable verzija na netu, koliko su iste pouzdane, tj. ima li netko iskustva sa radom na portable verziji? Zanima me ima li bugova ili nekih drugih grešaka, sigurnosnih propusta itd.

I također tko radi te verzije? Ima ih nekoliko na netu.

0 0 hvala 0
15 godina
Office 2003 Portable

Sa OVE stranice mozes skinuti OpenOffice.org Portable radi isto kao instalirana verzija bez greske.

U paketu se nalazi: OpenOffice word, spreadsheet, presentation tool, drawing package and database.

Cool

im not a hacker im a security professional
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 16:54 (network).

0 0 hvala 2
15 godina
protjeran
RE: Office 2003 Portable
network kaže...

Sa OVE stranice mozes skinuti OpenOffice.org Portable radi isto kao instalirana verzija bez greske.

U paketu se nalazi: OpenOffice word, spreadsheet, presentation tool, drawing package and database.

Cool

Znam to, i istina, odilčan je. Ali nažalost moram koristiti MS office jer OpenOffice jednostavno nije dovoljno kompaktibilan, tj. MS Office 2003 ne čita OpenOffice dokumente kako treba a to mi je dosta važno.

15 godina
neaktivan
Office 2003 Portable

Nisam znala da postoji službena portable verzija. Vjerovatno je riječ o nekom piratskom modificiranom office-u. Preporučujem da se držiš probanog recepta (OpenOffice portable) ili da DOBRO provjeriš funkcionalnost downloada.

1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
RE: Office 2003 Portable
makimakimaki kaže...

Zanima me što se tiče portable verzija na netu, koliko su iste pouzdane, tj. ima li netko iskustva sa radom na portable verziji? Zanima me ima li bugova ili nekih drugih grešaka, sigurnosnih propusta itd.

I također tko radi te verzije? Ima ih nekoliko na netu.

Ako su službene i legalne verzije većina portabilnih programa radi isto kao i instalirani programi i treba ih koristiti. Veliki sam poklonik portable verzija.  Ostale verzije portabilnih programa koje se mogu naći na rapidshareu, hotfileu i drugim servisima ove namjene te na raznim blog stranicama sigurno nisu legalne i nemaju dozvolu proizvođača za njihovo prepravljanje u portable verzije. One mogu u sebi sadržavati svakaku gamad, a i ne moraju. Mogu raditi izvrsno, a i ne moraju. To je tvoj rizik, ali svakako znaj da koristiš nešto nelegalno. Prema tome ,a kako kaže i GigaGirl ovo nije službena portable verzija Office 2003 niti je itko dobio dozvolu od Microsofta za prepravak u portable verziju.    

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice