Microsoft Office 2007 Enterprise SP2

poruka: 11
|
čitano: 5.762
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle imam Office 2007 i ne znam kako u njemu uključiti podvlačenje grešaka i mogućnost korekcije. Tj. kada napišem kuča da mi on podvuče tu rječ crvenim i ponudi rječ kuća... Da li se treba skinuti kakv poseban dodatak za to ili se to može negdje u opcijama uključiti. Office je na engleskom. HVALA!

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck

0 0 hvala 0
15 godina

Evo ti proofing tools za 2007 hrvatski

LINK

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Microsoft Office 2007 Enterprise SP2

uvjek treba preferirati direktni izvor,(izbor jezika..) izbjegava se moguće smeće. Uz Ent. verziju bi trebao imati i DVD s tim dodatcima, provjeri između ostalih medija (osim prvih verzija jer je proofing dodan koji mjesec kasnije).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Btw meni treba za enlesku verziju. A DVD trenutno nije kod mene tako da ne mogu na njemu pogledati...

17 godina

kao sto ti je kolega ranije napisao. treba ti proofing tools za HR

mozes instalirati na EN office i onda ti on podcrtava krivo napisane rijeci.

proofing tools nije besplatan, ali ako imas ent verziju office znaci da si u vlk programu pa to mozes naci na msdn-u

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ne radi ništa navedeno... za sve što sam skinio i probao instalirat javi da nije za tu verziju Office-a, tj. da je za verziju 2007 SP2, a meni treba 2007 Enterprise SP2

17 godina
ParaNO1d kaže...

Ne radi ništa navedeno... za sve što sam skinio i probao instalirat javi da nije za tu verziju Office-a, tj. da je za verziju 2007 SP2, a meni treba 2007 Enterprise SP2

jako neobično..

a imas li ti original taj ent office?

ili je to neka torrent verzija?

17 godina
sasa kaže...
ParaNO1d kaže...

jako neobično..

a imas li ti original taj ent office?

ili je to neka torrent verzija?

Torrent naravno :D

17 godina

e zato ti i ne radi kako treba...

17 godina
sasa kaže...

Ma da baš... Btw uvijek je radilo to i za piratske verzije... Samo meni treba za Enterprise ali to nigdje ne mogu naći. Btw da li bi isti taj Office ili bilo koja verzija 2007, ako je na hrvatskom prepoznavao hrvatske riječi i podvlačio ih i nudio ispravak?

17 godina
ParaNO1d kaže...
sasa kaže...

Ma da baš... Btw uvijek je radilo to i za piratske verzije... Samo meni treba za Enterprise ali to nigdje ne mogu naći. Btw da li bi isti taj Office ili bilo koja verzija 2007, ako je na hrvatskom prepoznavao hrvatske riječi i podvlačio ih i nudio ispravak?

gle, proofing tools je JEDAN jedini na MSDN-u! nema veze koja je verzija office-a! moze biti i pro i ent i home......

mislim d aje tebi neki problem sa torrent verzijom office-a zasto ga proofing ne prepoznaje...

ja imam jedan proofing CD koji stavim i na ent i na pro i na pro plus verziju officea i na svima radi.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice