Trebao bi izraditi katalog kao što imaju knjižnice. Dakle, moram napraviti bazu podataka koja bi uključivala ime i prezime autora,
djelo i godinu izdanja, i koja bi se mogla pretraživati.
Može li mi neko reći koji je program najpogodniji za to?
Trebao bi izraditi katalog kao što imaju knjižnice. Dakle, moram napraviti bazu podataka koja bi uključivala ime i prezime autora,
ovisi o tvojim znanjima i vještinama..
može biti Microsoft Office Access, može biti malena web aplikacija (i ond aopet dvojba između MS ado.net i php platforme), može biti neka desktop aplikacija (onda opet dvojba između Jave, C#, C++,...)
Ili excel.
Access 2007+ ti već ima template upravo za to.
Ja ustvari samo tražim neki program u koji bi ubacio podatke o autorima i koje bi mogao pretraživati po ključnim riječima, godini i sl. Možeš li mi preporučiti još neki program osim accessa? Hvala na odgovoru.
Ja ustvari samo tražim neki program u koji bi ubacio podatke o autorima i koje bi mogao pretraživati po ključnim riječima, godini i sl. Možeš li mi preporučiti još neki program osim accessa? Hvala na odgovoru.
ako ne zelis access imas beskonacne mogucnosti (pogledaj moj prethodni post)