imam excell file, zaštićen je pasword-om, kako naći taj pass? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zavisi koliko je pasword dug. Pronalaženje passworda može trajat danima, tjednima, mjesecima, godinama... Ima neki program koji pokušava kombinacije, a može iz popisa pasworda ga otkriti, ne sjećam se kako se zove, možda netko od forumaša zna, ali kako sam naveo to je dugotrajno.
kako misliš zaštičen je passwordom? u excelu postoji nekoliko vrsta zaštite pa daj, molim te, napiši šta je točno zaštičeno? cijeli file od otvaranja, ne možeš manipulirati listovima, ne možeš manipulirati podacima u ćelijama,...
Hmm. Ja imam programčić koji ukloni password, ali da ga vidi.... to je malo teže.
Imao sam negdje i taj drugi program, ali sjećam se da je na excelu malo teže tražio password dok je na Accessu odmah ispisao koji je pass.
Ne mogu se sjetiti kako se zove ovaj drugi program, ali probaj naći negdje office password recovery alat.
Ako želiš samo ukloniti password iz excela, ovaj program to radi: www.straxx.com/excel/password.html
ma mogu ja otvoriti file-u ali nemrem mijenjati nista u njoj a trebam promijeniti...
ma mogu ja otvoriti file-u ali nemrem mijenjati nista u njoj a trebam promijeniti...
e to ti je password na sheet, a ne na file.
bojim se da ces se tga tesko/nikkao rijesiti.
ja imam neki alat za skidanje passworda sa samog filea (kada ga ne mozes otvoriti) i imam alat za otvaranje zasticenih VBA modula (makro naredbe), ali sa samim listovima nista....
Radi sa office fajlovima i mnogo vise:
Passware Kit Enterprise Edition 8.0.2514