Excel tablica sa artiklima

poruka: 3
|
čitano: 3.313
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Excel tablica sa artiklima

E ovako, posto nisam neki strucnjak oko toga.

Zamolio bi dobru dusu da mi kaze kako iz primjera prilezenog na linku dolje mogu sl:

1. Postoji li opcija kada u tu tablicu unesem zeljeni artikal, da negdje u print opcijama ukljucim da mi na jedan A4 isprinta koliko stane primjerov, a da ne moram kopirati i mjenjat ime za svaki primjerak?

2. Ako ne ide tako, postoji li neka formula, ako recimo copy/paste istu tablicu razvucem po stranici i ima ih recimo cca 14 istih primjerkov. Da samo u prvoj tablici mjenjam ime proizvoda i cjenu te da se na sve ostale primjeni isti sadrzaj? (ako nije problem izraditi shemu i uploadat ju na neki od sajtova, bio bi jako zahvalan. )

Hvala!

http://rapidshare.com/files/455088174/Knjiga1.xls

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 11:38 (pataljunga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Excel tablica sa artiklima
pataljunga kaže...

2. Ako ne ide tako, postoji li neka formula, ako recimo copy/paste istu tablicu razvucem po stranici i ima ih recimo cca 14 istih primjerkov.

Evo ti primjer gdje imaš 16 tablica. Mijenjaš podatke samo u prvoj a u ostalima se mijenja automatski 

Promjena podataka samo u prvoj tablici

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
14 godina
neaktivan
Re: Excel tablica sa artiklima
IvanC kaže...
pataljunga kaže...

2. Ako ne ide tako, postoji li neka formula, ako recimo copy/paste istu tablicu razvucem po stranici i ima ih recimo cca 14 istih primjerkov.

Evo ti primjer gdje imaš 16 tablica. Mijenjaš podatke samo u prvoj a u ostalima se mijenja automatski 

Promjena podataka samo u prvoj tablici

E to je to. Puno hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice