Arial narrow na XPu s OpenOffceom? HITNO!!!

poruka: 4
|
čitano: 1.220
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Postoji li način za dobiti Arial Narrow font na XPu bez MS Officea? Tati treba u firmi po novim propisima, a ne zeli kupovati MS Office jer mu je i OpenOffice sasvim dovoljan. Ako je bitno, treba mu u AutoCADu 14, ali mislim da je font uvijek isti, bez obzira na program. Ako netko ima link za download bio bih jako zahvalan da mi pošalje na PP.

Hvala!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Arial narrow na XPu s OpenOffceom? HITNO!!!

pa neka ga samo prekopira od nekog i gotovo...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

evo ti link za skinuti Arial Narrow

(nadam se da je legalno postavljati linkove za MS fontove, ako nije molim admine da učine ono što moraju....)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Arial narrow na XPu s OpenOffceom? HITNO!!!
XXX-Man kaže...

pa neka ga samo prekopira od nekog i gotovo...

Pa to sam i mislio, nego mi ni na jednom kompu doma ne dopusta da ga micem ili kopiram iz /windows/fonts, a googlanje mi nije bas uspjelo.

sisko93 kaže...

evo ti link za skinuti Arial Narrow

(nadam se da je legalno postavljati linkove za MS fontove, ako nije molim admine da učine ono što moraju....)

Hvala puno!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 17:17 (power_user).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice