Torrent disk

poruka: 10
|
čitano: 3.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Torrent disk

Trebam pomoć - preporuku

koji mi je 2tb disk najboolji za torrente?
mislio sam wd caviar green al me stalno svi t na forumu uvjeravaju da "naća živjeti dugo"

2tb caviar blue nemogu naći
2tb caviar black je opcija ali bih volio jeftinije proći jer mi ne trebaju neke performanse na disku samo za torrent

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torrent disk

Ja bi išao na WD Green ili Samsung EcoGreen, Black ti definitivno ne treba za torrent disk, kud je glasniji, tu se i više grije. Brzina ti tu nije bitna.

Ovo da se WD Green kvari ne bi znao.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent disk

Moja preporuka je WD Green 2TB, a mozes uzeti i Samsunga EcoGreen ako si skeptican oko WD-a.

Xfire - izzy904
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent disk

uglavnom kažu

"ni slucajno green! on ima funkciju vracanja citace glave nulti polozaj za ustedu energije. taj disk pogodan je iskljucivo za storage. prilikom skidanja torrenta disc non stop zapisuje po malo i green nece dugo izdrzati tako."

"kad nesto spremas disk non stop nesto radi to jest snima! a kad je SAMO storage onda miruje i koristis ga samo ponekad zato se wd green nikad nekoristi kao systemski disk mada ce raditi samo pitanje je koliko i kako!"

sada neznam jesu to bila 2 genijalca ili je to relan problem

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torrent disk

A meni je 2 TB WD green torrent disk.

Nadam se da ovo nije istina što govorite. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torrent disk

Rekao bi da su to genijalci, ne vjerujem u to što kažu. Pa nije disk napravljen da piše nešto 5min i onda miruje 2h... bzvz...

On je za storage zato što je sporiji pa se samim time manje grije i manje troši i to je to.

Blue je brži malo od Greena, koji je opet sporiji od Blacka. Tako ide i brzina, tišina i sve ostalo.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Torrent disk

i meni je green storage disk i torrenti se skidaju na njega vec 2godine i nema nikakvih problema niti bad sectora!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
dantex kaže...

uglavnom kažu

..
sada neznam jesu to bila 2 genijalca ili je to relan problem

-ista kategorija 'a možda su u šumici'.  Problem je u 'genijalcima'.

Eco (green) serije su normalni diskovi, identična mehanika, logika i način rada kao i svi ostali 'normalni' diskovi.

Razlika je samo u nižoj brzini (vrtnje) i time nižim performansama u normalnom radu, koje se u storage načinu ni ne primjećuju (za usporedbu CD-DVD medij, transfer vs pristup).

-istovremeno su dobar izbor zbog manje buke i potrošnje, dok su performanse u tom slučaju sporedne.

Kvarovi? MTF je identičan ili veći, jednostavno ima preduvjete za duži vijek zbog gore nabrojanih sitnica.

-ukratko, ima na internetu svega, ima i točnih informacija ali i jednako dezinformacija. Uvijek treba uključiti mozak pa zaključiti što je točno.

''... piše i Mile..''

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 14:48 (ihush).
17 godina
neaktivan
Whatever kaže...

E ovo nije točno. {#}

Bolje je što brži disk sa što više cashea za torrent.

Brzina skidanja s neta je za nekoliko redova veličina manja od brzine zapisivanja na disk, isto vrijedi za brzinu slanja i čitanja s diska. A s cacheom je razlika još veća.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent disk

mislim znam da je realno brže=bolje ali kada iam net 8Mbps download i i 1Mbps upload veća brzina nije značajna prekretnica

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice