Pozdrav, imam u starom kompjutoru HDD od 70 i nesto GB, i sada me zanima da li se isplati kupovati novi hard disk za novi kompjuter koji cu sad kupiti ili iskoristiti ovaj dok se ne smanje cijene HDD-ova, i kada bi mogle cijene pasti kao sto su bile prije. lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oko cjena ti nezz ali ako u međuvremenu nemas namjere za vecom pohranom podataka ja bi ceko
Pa nemam bas, samo me zanima da li ce moci stari HDD na novi konf, sata cable je, ali komp je star 10-ak god. pa.. :)
Pa nemam bas, samo me zanima da li ce moci stari HDD na novi konf, sata cable je, ali komp je star 10-ak god. pa.. :)
Ti si imao SATA sucelje prije nego je izmisljeno? OMG, time traveler
Za one koji neznaju SATA je izdana 2003
Pozdrav, imam u starom kompjutoru HDD od 70 i nesto GB, i sada me zanima da li se isplati kupovati novi hard disk za novi kompjuter koji cu sad kupiti ili iskoristiti ovaj dok se ne smanje cijene HDD-ova, i kada bi mogle cijene pasti kao sto su bile prije. lp
Sata hdd če ti biti kompatibilan sa novim kompom, ako ti je to dosta memorije onda nemoj kupovati novi. Ja sam nedavno slagao novi komp i ostavio sam stari sata hdd.
Imas vjerojatno PATA a ne SATA disk.
Aha, a imam i opticki uredaj LG, dobar je, mogu li i njega ostaviti? lp
Kako mogu znati jeli PATA ili SATA?
S ovim sigurno nećeš pogriješiti: http://www.magazinrs.hr/ocz-ssd-vertex-plus-60gb/ocz-ssd-1vtxpl-60g
Evo sad cu rastaviti stari komp, mogu baciti i koju sliku da mi reces sta mogu iz njega izvaditi (ram vec jesam SD-RAM 256 mb, to mogu prodati za 50 kn) stara memorija puno. lp
a s koliko para raspolazes da odma pocmemo s slaganjem nove confe
sa 3500 kn, moze malo i prijeci budzet, ali vec je slozena konfa, nevjerujem da moze bolje za te pare :)
postaj confu koja je slozena pa mozda se mogu napravit neke izmejene, predpostavljan da ce bit za igranje?