Imam nekoliko dilema pa vas molim za pomoc. Imam 10 godina staru kantu sa ugradjenim pre starim 1.0 ili 1.1 usb-om. Posto komp jos uvijek ok radi, a mislim novi kupovati za 1-1.5 godinu, a gle cuda, nemam dovoljno mjesta na hardu, mislio sam kupiti neki za do 800-900kn 1.5 tb eksterni disk. E sada:
1. da li netko zna koji disk mogu spojiti (a da radi). Volio bi ako bi bilo moguce odmah kupiti sa usb 3.0, jer komp kojeg cu kupiti za godinu dana ce sigurno imati usb 3.0, jer i njega mislim imati slicno godina.
2. hard kojeg mislim kupiti cu trebati nositi i na posao, pa obavezno zelim da ima mogucnost zakljucavanja 2 i vise foldera. (npr. jedan za posao, a jedan za privat). Da li netko zna koji to imaju, moram li kupiti iskljucivo takav, ili se to moze rjesiti na neki jednostavniji nacin?
3. bilo bi zgodno kad bi ga hard disk mogao spojiti na kucno kino, da li je to moguce? Imam osjecaj da sam pretjerao...
Osim na garanciju, na sto bi trebao pri izboru obratiti pozornost? Trazim li nemoguce?
Sorry ako sam nesto bubnuo, vec sam dugo izvan stosa...
Hvala unaprijed.
Pozz.